7. helmikuuta 2012

House


S-ryhmällä on oma astia- sisustus- ja vaatemerkkinsä House. Tutustuin tähän merkkiin ensimmäistä kertaa viime kesänä, jolloin etsiskelin valkoisia kivan näköisiä kulhoja.


"House-merkin tuotteista on helppo yhdistellä kotiin ja pukeutumiseen oman tyylin mukaisia kokonaisuuksia, jotka pysyvät aina muodissa. Osa tuotteista on jatkuvia, kuten tietyt astiastot, jotta niitä saa helposti täydennettyä jatkossakin. Muuten mallisto elää vuodenaikojen mukaan. Pukeutumista ja kotia on helppo piristää edullisesti kauden väreillä ja kuoseilla."Housella on kolme mallistoa: Country Classics, Graphic ja Natural Romance.

Country Classics

Country classics - Klassinen yhdistelmä puuhuvilan lämpöä ja merellistä tunnelmaa. Selkeä tyyli, josta on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Tuttuja ruutu- ja raitakuoseja sekä luonnonläheisiä materiaaleja.


Graphic

Graphic - Selkeiden muotojen ja sulavien linjojen tyyli. Urbaani asenne, jota sävyttävät vahvat graafiset elementit ja tarkoin harkittu muotokieli. Mustavalkoinen ja harmaa yhdistyvät kauden trendiväreihin.Natural Romance

Natural romance - Romanttinen tyyli, joka leikittelee kukkakuoseilla ja ihanilla pienillä yksityiskohdilla. Koristeellinen ja herkän naisellinen, pehmeiden värisävyjen perhe.Oma suosikkini on Graphic. Toki muistakin mallistoista löytyy kivoja tuotteita, mutta eniten silmäni lepää selkeissä suoraviivaisissa tuotteissa. Valkoista, mustaa, ruutua, raitaa...

Pidän siitä, että Housen tuotteet ovat yksinkertaisia, ajattomia siinä missä mm. Arabian Teema ja KoKo ja hintakaan ei liitele pilvissä. Tähän astisella kokemuksellani voin myös liputtaa kestävyyden puolesta. Osa omista Housen tuotteistani on vilahdellutkin täällä blogissa, mutta teen niistä vielä tarkempaa esittelyä.

Housen tuotteita saa muun muassa S-marketeista, Prismoista ja Sokoksista. Nämä ja muut ostopaikat löydät täältä.9 kommenttia:

 1. Enpäs olekaan aikaisemmin noteerannut, että mm. Prismasta voisi löytyä noin kivoja tuotteita. Mua miellyttää eniten myöskin tuo Graphic. :)

  VastaaPoista
 2. Huomattavasti paremman näköinen sarja kuin kaupan aiemmat ovat merkit minun mielestäni. Oliko tämä postaus muuten nyt mainos vai nk. oma mielipiteesi? Ihania nuo mustavalkoiset tuotteet - eikä tosiaan uskoisi perus-Prisman tuotevalikoimaksi.:D

  Eilen muuten sen Aarnion Vaasin, mistä oli aiemmissa postauksissa ja kommenteissa puhetta. Ihan kaunis se on, vaikka muovia onkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oma mielipiteeni. :) Ns. maksetut mainokset merkitsen kyllä tekstin lopussa olevalla tekstillä.

   Kiva, kun sait Vaasin! :)

   Poista
 3. Korjaus: siis eilen ostin... Sana jäi pois.

  VastaaPoista
 4. Nuo Housen -tuotteet ovat kyllä todella kivoja! Halvempi vaihtoehto esim. Teemalle. Myös S-ryhmän Home -sarja on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, House on semmonen "Köyhän Teema" ;) Home-sarjaan en olekaan tutustunut vielä.

   Poista
 5. Tuo housen graphic on kyllä sellainen joka iskee muhun.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...