22. helmikuuta 2012

Herkkuja Zarrosta

Tässä hieman herkullisia juttuja Zarrosta, jonne eksyin blogimaailmasta.

Kartell Masters tuoli
Block valaisin
Cuboluce valaisin
VIPP suola & pippuri
Tivoli Audio Model One


Onko Zarro teille tuttu nettikauppa?


Kuvat: Zarro

8 kommenttia:

 1. Hei Inanaa! Kiitos vinkistä, En ole käynyt Zarron nettikaupassa, mutta nyt kyllä kiinnostuin, kun esittelit tarjontaa. Ihania juttuja. VIPP suola ja pippurisetti näyttää aika siistiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan Zarro ei ollut kauppana entuudestaan tuttu, vaikka nimen olenkin joskus jossain kuullut. Kivoja tuotteita, joista monetkin voisi kotiuttaa. :)

   Poista
 2. Ei ollut tuttu ennestään, ja pitihän se heti käydä katsomassa mitä kivaa siellä oli, kun olit esitellyt noin ihania tuotteita.
  Nuo VIPPin tuotteet erityisesti kiinnostaa, mutta hinta palauttaa aina maanpinnalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuolta voisi kyllä kotiuttaa jotain, kunhan rahavarat antavat myöten :)

   Poista
 3. Olen Helsingissä käydessäni käynyt joskus siellä myymälässä, mutta siitä taitaa olla joitakin vuosia aikaa. Toivottavasti en muista väärin, koska siitä on tosiaan aikaa ja muistaakseni en ostanut mitään, koska olin jatkamassa matkaa lentokoneella ja en halunnut mukaan mitään kantamista... En tiennyt, että niillä on nettikauppakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on niillä, joten ostoksille vaan! :) Mä voisin kotiuttaa sieltä tuollaisen kauan haaveilemani Componibilin <3 Tosin tuo on metallin värinen, mä haluaisin valkoisen. :)

   Poista
  2. Olen myös haaveillut sellaista kolmiovista pömpeliä meille eteisaulaan, ja mieheni oli jo kerran mennyt sitä Hulluille päiville ostamaan, mutta ne olivat loppuneet kesken. Ensi kerralla uusi yritys.:)

   Poista
  3. Niin, Componibilia varmaan meinaat? Mä en ole hurahtanut Kartellin tuotteisiin, mutta ihan alussa kun aloin blogeja lukemaan, rakastuin siihen täysin. Se on ihan ehdoton Kartell-suosikkini.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...