29. helmikuuta 2012

Helpotusta säilytykseen kylpyhuoneessa

Blogini pidempiaikaiset lukijat ainakin tietävät, että kylpyhuoneeni on säilytystilojen suhteen ankea. Tilaa on ollut vain peili- ja allaskaapissa ja se on todella vähän. Pesukoneen päällä olen säilytellyt tavaroita ja se on välillä näyttänyt aivan hurjalta, kun on ollut kaikenlaista putelia ja purnukkaa ja välillä kaikkea muutakin mahdollista. Olen käyttänyt H&M:lta hankkimiani kangaspussukoita säilytykseen. Eräänä päivänä sujahdin ihan piruuttani Tarjoustaloon kurkkaamaan, olisiko heillä mahdollisesti kivoja koreja. Mieluiten kannella. Kas kummaa, olihan heillä ja miten hyvä tuuri kävikin, oli vielä yksi kappale juuri sen kokoista kannellista laatikkoa, jollaista olin kaavaillut säilytykseen. Niinpä kotiutui tämä kori.
Nyt olen todella tyytyväinen! Kannen avulla romppeet saa koriin piiloon eikä pölynkään pitäisi kerääntyä purkkien ja purnukoiden päälle. Olen vain niin tyytyväinen, kun kaikki tavarat eivät loju enää näkyvillä. <3 <3 <3


8 kommenttia:

 1. meillä sama kori wc:ssä ja hyväksi todettu :)

  VastaaPoista
 2. Olisi ne söpöt metallikantiset purkit voineet näkyä.:) Juu, se on kyllä ärsyttävää, kun joutuu pitämään tavaraa pyykkikoneen päällä. Meillä on sama ongelma tällä hetkellä. Pitäisikö tehdä kammottava kylppäripostaus... Ei sitä varmaan kukaan lukisi. Olen onneni kukkuloilla, kun saadaan muuton jälkeen lisätilaa. Jos ei olisi koreja ja muita laatikoita, kaaos olisi tosi asia meidän pikkukylppärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi lukijoita silläkin postauksella. Ja toki ne purkit olisivat voineet näkyä, sitä mietinkin, mutta toisaalta alkaisi pian olla taas pesukoneen päällinen täynnä roipetta. :)

   Poista
 3. Hih ;) Hyvältä (ja siistiltä) näyttää, olen ratkaissut omien purkkieni säilytyksen samalla tavalla, mutta se kori ei ole koskaan kuvaus kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin nopeasti sotkeentua tuonkin korin sisältö, mutta kuvat otin heti kun tavarat sinne ekaa kertaa laitoin. ;)

   Poista
 4. Siistin näköistä ja kaikki kuitenkin helposti saatavilla. Tykkään! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...