6. helmikuuta 2012

Ecopure2 juomapullo
Sain siskoltani joululahjaksi näin jälkitoimituksena Tupperwaren EcoPure2 juomapullon. Värivalikoimassa ei valitettavasti ollut valkoista, mustaa tai harmaatakaan. Itse olen kuitenkin värivalikoiman huomioon ottaen tyytyväinen omaani vihreään.


Hyvästi siis vesipulloina käyttämäni limu- ja kivennäisvesipullot ja tervetuloa EcoPure2 (0,5l), jonka voi myös varovaisuutta noudattaen pestä astianpesukoneessa. Monipuolisemman pesumahdollisuuden vuoksi vesipullossani on jatkossa huomattavasti parempi hygieniataso.


Kuvat: Google kuvahaku

8 kommenttia:

 1. Kävin vuosikausiin tuppereilla ja mulle on tulossa ko. pullo kans. Suapi nähdä onko hyvä käytössä, ainakin näytti hyvän kokoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko on tosi hyvä, ei mitenkään liian massiivinen. :) Mä en ole koskaan käynyt tuppereilla ja en siis ollut tietoinen mistään tämän tyyppisestäkään (vaikka oon toki tuppereista kuullut). Ja tää on mun elämäni ensimmäinen tuppis. :D

   Poista
 2. Meillä on tuollaisia sinisiä kaksi :). Tykkään kovasti, mutta havaitsin sen olevan äärimmäisen huono liikkuvassa autossa suuren suuaukon vuoksi... khröhöm... ;) Niinpä tyydyn käyttämään sitä kotioloissa ja yleensä täytänkin ne molemmat täyteen vettä ja pistän jääkaappiin kylmenemään. Hyvä ostos jokatapauksessa :). Ja uusi lukija tässä ilmoittautuu myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli myös mieleen se suuaukko, mutta katsotaan miten lähtee käyttö käyntiin. Kiva kuulla tyytyväistä palautetta näistä.

   Lämpimästi tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt mukana! :)

   Poista
 3. Meillä on useita tupperin tuotteita ja osaan olen tyytyväinen ja osaan en alkuunkaan! Tuota kyseistä pulloa meillä ei ole. En oikein pidä elintarvikeastioista, joita ei voi panna tiskikoneeseen. Meillä on tupperin lasten tuotteita ja ne ovat olleet hyviä käytössä. Lisäksi on kivat kulhot, mutta eipä niitä tule käytetyksi, kun ne pitäisi pestä käsin. Kaikki koneessa pestävät ovat jatkuvassa käytössä.

  VastaaPoista
 4. Tuon voi pestä koneessa käsittääkseni, mutta on varottava koneen lämpövastusta eli mielellään koneen yläkorissa pesu. Muutoin en ole kovin innostunut muovikipoista ja kupposista. Pakon sanelemana jouduin muutaman rasian marketista hankkimaan, että voin säilöä ruoka-annoksia niissä. Onneksi niissäkin on entisten sinisten kansien sijasta harmaat kannet, joten ehkä kestän niitä. Ja varsinkin, jos varasto ei enempää kasva.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin on! Käy salillekin mukaan vaikka ehkä joutuukin juomaan paikallaan ollessa, kun suuaukko on tuon korkin kokoinen.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...