18. tammikuuta 2012

Valaisinpohdintaa

Vakkarilukijat ja ne, jotka ovat tarkemmin blogiani seuranneet tietävät varmaankin, että mulla on avokeittiö. Tämä tarkoittaa siis sitä, että olohuoneeni ja keittiöni ovat samaa tilaa. Keittiö on vähän niin kuin olohuoneeni toinen pääty. Keittiön "suuaukon" luona mulla on ruokapöytä ja pöydän yläpuolella joskus menneinä aikoina kovinkin suosittu valaisin; ns. hissivalaisin.Tarvitsisin siis uuden valaisimen. Tilasin semmoisen kivan mustan kattovalaisimen Ellokselta ennen joulua, oli -50% ja maksoi vajaat 30 euroa. Valitettavasti paketti ei koskaan löytänyt tietään kotiin, joten olen edelleen ilman valaisinta. On siis lähdettävä lähiaikoinan nettimaailmaan hieman ikkunaostoksille. Voisin sitten jonkunlaista postausta tehdä kivoista valaisinvaihtoehdoista. :)

8 kommenttia:

 1. Harmi, kun et saanut lamppuasi koskaan perille. Toivottavasti uusi sopivampi löytyy jostakin.

  Kävin eilen ostamassa uusia valaisimia meidän uuteen taloon ja mitä hullua sitä lähtikään kaupasta mukaan... Keittiöön ja olohuoneeseen ostin ledit, jotka vaihtavat väriä, jos niin haluaa ja jos ei, niin palavat kirkkaasti. Ajattelin, että niillä voisi luoda tunnelmaa ja jos haluaa vaikka juhlia, voi laittaa ne keveästi vaihtelemaan värejä. Liian vilkkuvasta strobosta en tykkää, kun se käy silmiin. Teen joskus postauksen näistä, jos jaksan.
  Onnea lamppuostoksille. Toivottavasti löytyy mieluinen!

  VastaaPoista
 2. Valua Kuvasa: Valaisinpostausta siis odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Heissan,

  Harmi juttu ettei jo valittu valaisin löytänytkään perille. Nyt onkin vaikee löytää uutta, kun yhden jo siihen mielessään laittanut :)
  Toivotaan, että hyvä ja sopiva valaisin löytyy.
  Näin mielessäni Yki Nummen Kupla valaisimen tuossa :) Tai jonkun sen tyylisen yksinkertaisen, mutta kuitenkin näyttävän ja tyylikkään!
  Onnea valaisin etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsinnia, kiitosta Kupla-vinkistä. Pannaan korvan taakse. Toisaalta haluaisin täysin erinäköisen valaisimen tuohon. Tuon vanhan valaisimen jälkeen saattaisi Kupla muistuttaa liikaa vanhasta. Ja mä yritän ajatella, että jos valitsemani valaisin ei päässytkään tuohon, niin ehkei se ollut tarkoitettukaan mulle? ;)

   Poista
 4. Ehottomasti edulliset Ikean foto tahi Ottava, http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30147166/.
  Ite ottaisin tuon jälkimmäisen mutta mulla on siellä Foto, 6 v. vanha mutta ihan hyvä ja moitteettomassa kunnossa ni en oo raaskinut vaihtaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foto muistuttaa mua liikaa nykyisestä hissi-kammotuksesta. Toi Ottava on aika jännä, vaikka en tiedä, sopisiko se tuohon. Laitoin Ottavan kuitenkin itselleni valaisinkansioon, koska jännän näköinen se ainakin on. Kiitos Outi! :)

   Poista
 5. Kivoja ja samanhenkisiä juttuja täällä sinunkin blogissasi kuin omassani :)

  En voi ymmärtää miten valaisimien hankinta onkin niin vaikeaa (ja tylsää!). Meilläkin olisi tarvetta löytää keittiöön uusi kattovalaisin mutta jotenkin energiani ei riitä yhtään siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimien kanssa kannattaa ollakin huolellinen, varsinkin jos ostaa muualta kuin esim. Ikeasta. :) Mulle loppujen lopuksi saapui kuitenkin se valaisin, jonka tilasin, joten nyt sitten odotellaan, että sen saisi joskus paikoilleenkin. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...