23. tammikuuta 2012

Pesunkestävä Romanssi


Odottelin toista yötä uusissa romansseissani, mutta kisulle kävi pieni vahinko ja jouduin pistämään pussilakanan pesuun keskellä yötä. Olin suunnitellut sukeltavani ajoissa vällyjen väliin lukemaan hömppää, mutta yö tulikin sitten vietettyä pelkällä peitolla. Kyllä korpes!

Viime yönä pääsin uudelleen uusiin lakanoihin ja täytyy kyllä hieman kehua. Pussilakana asettui pesun jälkeen ehkä jopa paremmin kuin ihan käyttämättömänä ja tuntui edelleen ihanalta iholla. Ei vienyt siis pesu sitä tunnetta, minkä kokee hotellien lakanoissa. Suosittelen siis edelleen kaikille näitä ihania Romanssi-pussilakanoita. Ja niitähän sai tilattua TÄÄLTÄ.


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Full Moonin kanssa]

2 kommenttia:

  1. Hei taas pikkukyssäri!

    Miten oot saanut noi mainokset sun blogiin?? Mä yritin edelliseen blogiin laittaa niitä (tein Adsense-tilin) mut ei onnistunu... Blaah! Olis ihan kiva kokeilla sitäkin vaihtoehtoo :D

    VastaaPoista
  2. Jos nyt muistan oikein, niin AdSense neuvoi askel askeleelta miten sen sai. Muistaakseni sieltä sai kopioitua JavaScript koodin, kunhan AdSense hyväksyi mainoshakemuksen. Sitten vaan bloggerin ulkoasusta valikoi "lisää cadget" ja sieltä valikoi "JavaScript" kohdan.

    Mä oon ehkä paskin ikinä neuvomaan mitään. Ja ite usein kiroilen, kun kukaan ei ole tajunnut tehdä ohjeita askel askeleelta. Oon ihan samanlainen pöljä ku muutkin siis :D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...