19. tammikuuta 2012

Kodin toimivat säilytysratkaisut

Löysin todella mielenkiintoisen kirjan Tyyli ja Koti -kirjakerhon valikoimista.


Kirjan on kirjoittanut somistaja Cyrille Frémont, joka toi jo vuonna 2004 Ranskaan ammattiraivaajien ammattikunnan. Ammattiraivaajat auttavat yksityishenkilöiden lisäksi yrityksiä organisoimaan  tiloja.

Tyyli ja Koti -kirjakerhon sivuilla kirjasta kerrotaan näin:

"Sisustuslehtien kauniissa kuvissa roinaröykkiöt eivät koskaan valtaa tiloja, vaan kaikki on aina siististi järjestyksessä. Todellisuudessa nykykodit ovat täynnä tavaraa, joka ei mahdu mihinkään. Säilytystiloja on aivan liian vähän eikä välttämättömimmällekään tahdo enää löytyä sijoituspaikkaa. Tavarapaljous on kuitenkin mahdollista saada hallintaan. Jos haaveilet hyvin toimivista tilaratkaisuista, optimaalisesti täytetyistä kaapeista ja komeroista sekä vaivattomasti avautuvista laatikoista ja pursuamattomista hyllyistä, tartu kuukaudenkirjaasi ja ryhdy toimeen.


Kaikki paikalleen antaa käyttöösi hyväksi koetut ammattilaisniksit, joiden avulla saat kotisi hallintaan. Hyvin suunnitelluista säilytystiloista löydät etsimäsi helposti ja vapaudut epäjärjestyksen aiheuttamasta ärtymyksestä. Opit erottelemaan tarpeettoman tarpeellisesta, käyttämään hyödyksi kodin pienimmätkin sopukat ja keksimään myös luovia säilytysratkaisuja. Huone huoneelta etenevä kuukaudenkirjasi on todellinen organisointitaikuri, joka saa katoamaan niin lehtipinot, vaateröykkiöt kuin kylpyhuoneen purnukat ja lattialla lojuvat mailat ja pallot!"

Itse olen Tyyli ja Koti -kirjakerhon jäsen ja olenkin muutaman kivan sisustuskirjan sieltä tilannut. Tilaajalahjaksi sain silloin punavalkoiset Eero Aarnion Pony-mukit ja tarjottimen. Luulen, että tuolta tilatakseen pitää siis olla jäsen. Suosittelen kyllä muutoin. Kaikki paikalleen maksaa tuolla 18,90.

Jos kirjakerhoon ei tahdo liittyä, niin adlibris myy kirjaa hintaan 17,90. Postikuluja en tullut tarkastaneeksi. WSOY:llä hinta onkin sitten jo suolaisempi, 34 euroa! WSOY:n sivuilta tosin löytyy muutaman sivun verran lukunäytettä kirjasta. Käykää kurkistamassa!


Kuva adlibris.com
Teksti tyylijakoti.fi


2 kommenttia:

  1. Adlibrikseltä tilattaessa postikulut ovat ilmaiset! Just tilasin yhden hömppäkirjan sieltä ilmaisten toimituskulujen takia! :D

    http://cristiinam.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ja mä tilasin sen I heart New Yorkin, hih!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...