8. tammikuuta 2012

Kivoja blogeja part II

Seuraamieni kivojen blogien esittely jatkuu. :)

Valkoinen Harmaja

Blogin takana on reilu kolmekymppinen Suvi. Blogin pääpaino on ollut viimeisen vuoden perheen toisen omakotitalon - Kannustalo Harmajan - rakentamisessa. Talon valmistuttua blogissa on paljon sisustusjuttua, joka minua eri toten kiinnostaa. Sisustuksen päävärinä on valkoinen, mutta mukaan mahtuu myös ihania värikkäitä yksityiskohtia. Sisustustyyli on mielestäni ihanan yksinkertainen, moderni ja raikas eikä silti laisinkaan kylmä. Mukaan mahtuu myös roppakaupalla ihania hetkiä perheen parissa. :)

Kolmen Tähden Koti

Maalaisromanttinen sisustus, mustaa, valkoista, vaaleita lämpimiä värejä, tähtiä, Rivièra Maisonia. Do I need to say more? :) Blogin takaa löytyy pirtsakka ja ystävällinen Marika, joka sisustamisen lisäksi tykkää myös tuunailusta (kurkatkaas upea Rivièra Maison -viinicoolerituunaus!) ja puutarhanhoidosta.

Keep It Simple

Blogi minimalistisuudesta, raivaamisesta, yksinkertaistamisesta, kaaoksen hallitsemisesta. Tätä on odotettu! Blogi, joka päivittyy tarpeeksi usein (saa toki päivittyä useamminkin vielä ;)) ja joka käsittelee juuri sitä olennaista. Monet sisustusbloggaajat - ainakin seuraamistani blogeista - pitävät siitä, että tavaraa on mahdollisimman vähän. "Less is more" kävisi useammankin motoksi. Olen seurannut tätä blogia vasta ihan vähän aikaa, mutta löydettyäni sen luin kaikki tekstit melkein yhtä soittoa läpi. Raivausmotivaatio nousi hetkessä sfääreihin ja unelma minimalistisesta kodista oli jälleen elossa.

Valua Kuvasa

Massasta edukseen erottuva perheellisen naishenkilön blogi. Pääasiassa askartelua, käsitöitä, sisustamista. Paljon kivoja yksityiskohtia, joihin huomio kiinnittyy. Asiallinen kerronta, kauniita kuvia. Mielenkiintoista historiaa; tiedätkö, mistä ja miten polkkakarkit tulevat? Oletko kuullut Oulussa sijaitsevasta pitsihuvilasta "Villa Hannalasta"? Tiesitkö miksi isänpäivää alun perin vietettiin? Kaikenlaista tällaista ihanaa ja paljon muutakin tarjoaa Valua Kuvasa. :)

IMAGE black and white

Ihanaa kaikenlaista mustavalkoista tarjoilee blogissaan 29-vuotias perheellinen visualisti-sisustaja. Tosi kivoja sisustusjuttuja, muotijuttuja ja mitä nyt vaan sattuu mieleen juolahtamaan. TOP 5 aihepiireihin kuuluvat sisustuksen lisäksi elämä, koti, mustavalkoisuus ja muoti. IMAGE black and white on vielä aika nuori blogi, mutta ihastuin ensisilmäyksellä. Kiitos siis IMAGE, että kävit kommentoimassa blogiani ja siten löysin sut. :)

Tässä jälleen muutama kiva blogi, joita seurailen. Näitä blogien esittelyjä tulee vielä ainakin yksi, kenties kaksi. Hieman riippuu miten saan materiaalista kasaan. Kivoja blogeja on niin monta! :)

10 kommenttia:

 1. Voi ihanasti kerrottu minun blogista, kiitos ihana Inanaa! :) Sinun blogi on kyllä aivan ihana, siellä tulee aikaa vietettyä aikas monta hetkeä. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hurjasti kiitoksia <3 Tulipas hyvä mieli!

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos, muutama vanha tuttu joukossa, mutta paljon uutta kivaa luettavaa! <3

  VastaaPoista
 4. Marika: Kiitos itsellesi!

  Janina: Tällaisten kautta voi löytää luettavakseen vaikka millaisia kivoja blogeja!

  VastaaPoista
 5. Kiitti vinkeistä! Olikin kaksi mulle ihan uutta tuttavuutta ;)

  VastaaPoista
 6. Sally: Kiva kuulla, että tällaisista on hyötyä ilon lisäksi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista sanoistasi Inanaa! Mukavaa, että blogini kiinnostaa. Esittelysi oli iso yllätys. En ollut päivällä päässyt nettiin, kun olin rakennuksella ja kun tulin illalla koneen äärelle, odotti iloinen viesti blogissani.

  Itse jäin blogiisi koukkuun heti, kun tänne ensimmäisen kerran löysin. :)

  VastaaPoista
 8. Oi, paljon kiitoksia, että olit maininnut blogini!! Hm, välillä taidan bloggailla vain harvakseen... Mutta nyt on paljon asiaa ja yritän postata säännöllisesti :-)

  Kiitos vierailuista, ja oikein hyvää vuoden alkua!!

  t. nina

  VastaaPoista
 9. Valua Kuvasa: Kiitos :)

  nina: Ihanaa vuoden alkua sullekin :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...