2. tammikuuta 2012

Kivoja blogeja part I

Ajattelin tähän vuoden alkuun esitellä teille hieman mielestäni kivoja blogeja, joita seuraan. Joitain olen seurannut pidemmän aikaa ja joitain vain hetken. :)


Villa Hedda -blogia kirjoittelee mainosalalla työskentelevä Mia. Perheellä on menossa talonrakennusprojekti ja rakentaminen alkoi keväällä 2011. Blogin aihepiirejä ovat myös sisustaminen ja perhe-elämä. Todella mielenkiintoista on ollut kurkkia talonrakennusprojektia alusta alkaen ja innolla odotan taloon muuton jälkeistä sisustusvaihetta. Kuvia rakentamisen eri vaiheista on paljon, samoin muun muassa ihania sisustusinspiraatiokuvia.


DecoM:ssä seurataan ensimmäisen oman kodin kunnostustyötä sekä sisustamista. Blogi on ihana, raikas ja aivan tuore, joulukuussa 2011 perustettu. Blogissa voi vilahdella juttuja myös muodista, kauneudesta ja tietenkin ihanista kisuista! Vielä kerran tervetuloa blogimaailmaan M! :)

Ihana, ihana E kirjoittaa blogia pääaiheenaan muoti ja sisustus. Blogista löytyy myös liikunta-aiheista juttua sekä kurkistusta ruoka-asioihinkin. Erittäin pirtsakka nuori nainen iloisen ja mukaansa tempaavan blogin takana! Lisänä paljon ihania ja isoja kuvia. :)


Tämän rempseän ja rennon blogin takaa löytyy Outi; rouva ja kahden lapsen äiti. Aivan mahtava persoona teeskentelemättömällä kirjoitustyylillään. Jos olet kiinnostunut kaikesta, niin tätä blogia kannattaa lukea. Outi meinaan tekee kaikkea, omasta mielestäni ainakin! Blogissa on siis juttuja sisustamisesta, tuunaamisesta, maalaamisesta, leipomisesta ja vaikka mistä. Tämä on yksi seuraamieni blogien väripilkuista, vaikka lähes mustavalkoisessa kodissa liikutaankin. ;D


Yhtä uusista ja tuoreista suosikkiblogeistani raapustelee 20-vuotias CristiinaM. Hän etsii rehellisesti ja pää pystyssä elämäänsä rakkautta, nauttii muodista, kauneudesta ja sisustuksesta. Rakastaa matkailua ja shoppailua. Tästä blogista ainakin itse saan energiaa, täällä ei turhaan kainostella vaan puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Positiivisesti, elämään uskoen. Ja sisustusmaussakin tuntuisi olevan samanlaisia piirteitä. :) Tästä se lähtee CristiinaM! <3


Tässä oli siis pieni osa lukemistani blogeista. Lisää myöhemmin! :)

7 kommenttia:

 1. Nöyränä hän kiittää näin mahtavasta tunnustuksesta!! Kiitos kovasti, jaa määkö osaan kaikkea. Höpsistöpsis. Esim en osaa porakonetta käyttää enkä piirtää enkä laulaa enkä....

  VastaaPoista
 2. Hih! Kiitos vain :) En tajua, miksi tuolla sinun blogisi lukijoissa ei minua ikinä näy. Olen monesti jo liittynyt lukijaksi ja taas puutuin listalta! Jos nyt jäisin sinne pysyvästi, täytyy kokeilla.

  http://cristiinam.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivoi blogei! <3 Mie luen niit kaikkia! =D

  Asiasta kukka ruukkuun, ET USKO TÄTÄ, mutta Block-lamppu posahti taas!!!!! :( Mä en kestä enää, ärsyttävä mokoma p***ka! ;)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana, kiitokset vielä tännekkin tästä kunniasta! Niin kauniisti olet esittelyn kirjoittanut, että ihan liikutun <3 Viimeaikoina tullutkin aikalailla noita liikunta-aiheisia juttuja, johtuukohan kröhöm lupauksistani tälle vuodelle ;) No mutta päivän asuja / muotijuttuja tulossa taas normaaliin tahtiin jatkossa :)

  VastaaPoista
 5. Outi: Osaat niin paljon enemmän kuin minä. Mä en osaa mitään! :) Ja kyllä, blogisi on aivan ihana! :)

  CristiinaM: Nyt ainakin näyttää siltä, että olet lukijani. Ja mulla oli aiemminkin semmonen olo, että olisit ollut... mut tekniikka on ihmeellistä :D

  Miia: On kivoja blogeja! En malta odottaa, että pääsen tekemään part II:sen :)

  E: Suoraan sydämestä kirjoitin. Ja jotta sellaista voi kirjoittaa, täytyy ensin olla jotain mitä kirjoittaa eli kiitos itsellesi :) Ja pistä tulemaan vaan niitä liikuntapostauksia. Täytyyhän "meidän sisustajienkin" liikkua joskus. ;)

  VastaaPoista
 6. Voi KIITOS Inanaa, aivan ihana ylläri! :) Tulinpa kerrassaan hyvälle mielelle. Tosi kiva blogi sinullakin, tykkään! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa jos blogini on mainitsemisen arvoinen ! : ) kiitos!
  Täytyy tunnustaa etten ole kauheasti ehtinyt tutustumaan sun blogiin, mutta kyllä mä vielä kerkeän! Kuhan saan remppaelämän raiteilleen : )

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...