17. tammikuuta 2012

Kansalaisvelvollisuutta suorittamassa


4 kommenttia:

 1. Niin se on, että tänään on tuokin homma hoidettava, jos aikoo ennakkoon näissä vaaleissa äänestää. Aion itsekin käydä tänään. Ei huvita jonotella varsinaisena vaalipäivänä.

  VastaaPoista
 2. Moikkelis, meillä mennään perinteisesti virallisena vaalipäivänä äänestämään. Mä oon ihan onnessaan aina kun tulee niitä vaali-iltoja, oli sitten eduskunta-, pressa- tai mitkä vaan kunnallisvaalit, niin töllötän niitä suu ammollaan televisiosta.

  VastaaPoista
 3. Reissuja ja romantiikkaa: Mä menisin myös, mutta aina silloin kun jätän äänestyksen varsinaiseen äänestyspäivään niin taivaalta sataa pikku-ukkoja tai jotain muuta ällöttävää. ;) Ja illalla tietenkin ollaan tiiviisti television äärellä ja seurataan vaalilähetystä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä menen sunnuntaina äänestämään. Ikinä en ole joutunut varsinaisena vaalipäivänä onneksi jonottamaan vaan äänestämään on päässyt suoraan. Sen sijaan viimeisena ennakkoäänestyspäivänä oli ainakin täällä järkyttävän pitkät jonot. Äänestyspaikka on onneksi tuossa ihan vieressä niin pääsee sinne sairaanakin raahautumaan ;-)

  -Satu

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...