18. tammikuuta 2012

Joker

Bongasin Sisustusblogista aika mageen valaisimen; kukkamaisen Joker valaisimen.


Valaisimen on suunnitellut vuonna 1970 tanskalainen Christian Reader , ja se on nyt uudistuotannossa. Joker on saanut myös Scandinavian Lighting Fair -palkinnon.


Kuvat Sisustusblogi/Finnish Design ShopLe Klintin valikoimassa olevasta Jokerista löytyy väreinä sekä musta että valkoinen. Jokerin voi käydä itselleen kotiuttamassa vaikkapa Finnish Design Shopista klikkaamalla alla olevaa banneria*
  [Postaus sisältää mainoslinkin]

3 kommenttia:

 1. Minä olen katsellut tuota valkoista Joker -valaisinta ja se on kyllä hieno! Joskus suunnittelin sen hankkimista, mutta lopulta päädyin toiseen. Tuollainen sopisi hyvin vaikkapa lapsen huoneeseen, kun on sopivan leikkisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverini hoksasi, että musta valaisin näyttää pöllöltä tai vaikkapa kärpäseltä. :D Luultavasti itse myös hankkisin valkoisen, jos sortuisin ostoksille. :)

   Poista
 2. Aika jännä :-) Meillä oli kriisi keittiön lampun kanssa kun se aiheutti mulle migreeniä roikkumalla häiritsevällä korkeudella. Nyt on ledit katossa ja enää ei häiritse. Kynttilöitä en myöskään pysty migreenin takia polttamaan, joten laitan eteenpäin kaikki lyhtyni ja kynttiläni.

  - Satu

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...