10. tammikuuta 2012

Full Moon Collection

Törmäsin Full Moon -tavaramerkkiin, jonka takaa löytyy orimattilalainen Pysyvä Petaus Oy. Tuotevalikoimasta löytyy kaikki vuoteen tekstiilit ja tyylejä on erilaisia; romanttisesta moderniin. Ennen kaikkea ihastuin puuvillasatiinisiin mustiin pussilakanoihin valkoisella tereellä. Pussilakanoita eri väreissä ja eri värisillä tereillä on useita, esimerkiksi valkoinen pussilakana tummansinisellä tereellä. I h a n i a!

Kuva Sisustusblogi.fi
"Full Moon tekstiilit edustavat kestävää kehitystä; pysyvyyttä, laatua ja tuotekulttuuria ihmisen arkielämää varten. Modernien, selkeiden linjojen ystäville, romanttisille ihmisille ja rohkeille tiennäyttäjille on valikoimissamme runsaasti vaihtoehtoja.

Materiaalimme ovat hieno kampapuuvilla, puuvillasatiini ja laadukas peruspuuvilla, kaikki 100 %:sta puuvillaa. Mitoituksemme ovat niin reilut, että lakanat ovat mitoitusten mukaiset pesuista toiseen. Joustavana valmistajana voimme valmistaa vuodetekstiilejä eri kokoisia vuoteita varten, jopa pyöreään vuoteeseen!"


Tuotavalikoimissa on siis petauspatjan pussilakanoita, helmalakanoita, useampi kokoelma pussilakanoita ja erityismaininta on annettava mittatilaustyönä tehtäville vuodevaatteille. Voi siis tilata ihan "oman" mittaiset vuodevaatteet, jolloin varmasti on ihan uniikkia. :) Halutessa yritys lähettää kotiin ennen tilaamista kangas- ja värinäytteet, jolloin voi varmistaa, että sävyt ja materiaalit on just eikä melkein. Upeaa, eikö?!

Full Moon Collectionin lisäksi silmääni miellytti Romanssi Collection, jossa on pitsisomisteiset pussilakanat ja tyynyliinat. Valikoimassa on myös sarjaan kuuluva helmalakana. Värejä on useita ja pussilakanan saa myös tuplaleveänä. Muissakin kokoelmissa on mahdollisuus valita tuplaleveä pussilakana. Ainakin kuvasta päätellen tämän kokoelman vuodevaatteet eivät ole liian pitsiröyhelörönsyt, vaan ihan hyvällä maulla sekoitus modernia ja romantiikkaa.

Lapsiakaan ei ole unohdettu. Löytyy lakanaa, tyynyliinaa, pussilakanaa, vaunupeittoa ja ensityynykin. Väreinä on vaaleankeltainen, roosa, vaaleansininen, vaaleanvihreä ja valkoinen.

Kirkkaiden värien ja kuvioiden ystäville on Soile Yli-Mäyry Collection, jossa on vaatteita naisille ja miehille sekä tekstiilejä makuuhuoneeseen ja keittiöön. Yli-Mäyryn tekstiilit perustuvat hänen Unikivi maalaukseensa.

Nettisivuilta löydät lisää tietoa yrityksestä, laatutietoutta, tekstiilien hoito-ohjeet sekä jälleenmyyjät kaupungeittain. Suosittelen tutustumaan!

Kuvat Full Moon


[Tämä ei ole maksettu mainos]

2 kommenttia:

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...