3. tammikuuta 2012

Fit Karppaaja-lehti

Aller Media julkaisee huomenna 4.1.2012 uuden karppaajille suunnatun lehden! Lehdessä on muun muassa karppauksen aloitusopas, tietoutta hiilihydraattien vähentämisestä, julkkisten haastatteluja, onnistumistarinoita sekä reseptejä. Lehteen on saatu myös asiantuntijoiden ohjeita ja vinkkejä.

Lehden irtonumerohinta on 4,90 euroa ja nyt alkuun julkaistaan vain yksi numero. Jos lehti on hyvä, pidetään peukkuja, että jatkavat toimittamista. :)


Lisää aiheesta voi käydä lukemassa Fit-lehden päätoimittajan Annen blogista. Anne karppaa myös! :)

6 kommenttia:

 1. Lehti vaikuttaa kiinnostavalta! Vaikken karppi olekaan, niin taidan silti napata lehden kauppareissulta mukaan! kiitos siis vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Mäkään en voi itteäni karpiksi haukkua, sillä oon ajatellut enempi vhh-/hht-ruokavaliota nyt. Siitä huolimatta huomenna kyllä lähtee Stockan lehtiosastolta Fit Karppaaja mukaan! :)

  Painonhallintaan, hiilihydraattitietoiseen ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon liittyvä postaus onkin muuten tässä jossain vaiheessa tulossa. Olisi pientä projektia tiedossa. :D

  VastaaPoista
 3. Meinasin jo aukoa päätäni että kaikkia paskalehtiä sitä keksitäänkin... kunnes mietin pari minuuttia ja päätin että taidankin ostaa lehden :) Vaikka en karppaa, enkä tule karppaammaan niin ei se silti pöljää ole välillä syödä vähähiilarisia aterioita. Koska mun varmasti pitäisi edes semi karpata Tai edes skarpata ;D

  VastaaPoista
 4. Saariston kasvatti: Hah! Hauskaa, kommenttisi sai hymyilemään. :) Jokos lehti on hyppysissä? Itsepä hain lehden tänään ja odotan sopivaa hetkeä, että ehdin paneutua asiaan.

  VastaaPoista
 5. Ostin, vaikka en karppaakaan.

  -Satu

  VastaaPoista
 6. Satu: Siitä voi saada hyviä neuvoja vaikka ei karppaisikaan. Itse olen vasta ehtinyt hyvin vähän tutustua lehteen.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...