2. tammikuuta 2012

Coalface

Lushin kasvopalasaippuasarjan Coalface pääsi taannoin kokeiluuni, seuraajaksi Fresh Farmacylle. Coalface kuten FF on hyvä erityisesti ongelmaiholle. CF:ssa on öljyä ja rasvaa imevää hiiltä, rauhoittavaa lakritsijuurta ja pehmentäviä öljyjä.


Saippuapalan pinta on aika karkea, en osaa sanoa, onko siinä jotain kuorivaa ominaisuutta vai onko kyseinen pala muusta syystä karhea. Ihoon jää kyllä saippuoidessa pieniä hippusia sinne tänne eli ehkä kuorivuutta on? Inc sisältää kyllä merisuolaa, eli olisiko sitten sitä.. tuskin pelkästään hienojakoinen hiili tuntuu hippusina? Jos joku Incistä jotain ymmärtää, kannattaa käydä katsomassa. Minä en niistä tiiä mitään eikä copy+paste -toiminto Lushin sivuilta onnistunut.Samoin kuin FF tällä palasella pesu jättää ihon nirskuvan narskuvaksi, joten tietää kyllä tulleen puhdasta. Olen käyttänyt CF:ia ihan normaalisti kasvojen puhdistukseen, sekä meikittömille että meikillisille kasvoille ja kyllä lähtee meikki. On lähtenyt hyvin meikkivoide sekä -puuterikin. Tietenkin, jos käyttää vedenkestävää ripsaria kannattaa olla silmämeikinpoistoaine erikseen. Tosin en tiedä, saattaisi tuo ihmesaippua puhdistaa ripsaritkin. :D Veikeää on se, että saippua tosiaan jättää iholle pesuaineen mustana, oikeasti kuin jotain hiiltä iholle sivelisi. :) Tuoksu on varsin omituinen enkä osaa eritellä sitä tarkemmin. Ei kuitenkaan mitenkään pahan hajuinen mielestäni, lieneekö tuoksu pääosin hiilestä tai lakritsijuuresta.En ole pitänyt mitään testauspäiväkirjaa CF:n käytöstä, mutta tajusin juuri, että kasvojeni iho on ollut ihan selvästi paremmassa kunnossa. Yleensä tiettyyn aikaan kuukaudesta leukaani puhkeilee finni tai pari, mutta nyt ei ollut yhtäkään... tajusin senkin vasta tänään! Näin ollen on hyvin todennäköistä, että saippua on toiminut toivotulla ja luvatulla tavalla ja tasapainottanut rasvapitoisuutta.SUOSITTELEN! :)

4 kommenttia:

  1. Oii, pitääkin kokeilla tuota itsekkin!! Minulla hieman rasvainen iho ja voisi olla hyväksi tuo :) Ihanaa vuoden ensimmäistä viikkoa ihanalle!!

    VastaaPoista
  2. E: Ihanaa ihka ensimmäistä viikkoa toiselle ihanalla! :D

    VastaaPoista
  3. Oi, joo, täytyypä kokeilla näitä, jos Bionit eivät toimi!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...