3. joulukuuta 2011

Tilausta Lushille

En siis mitenkään pysty vastustamaan kiusausta, varsinkaan näin joulun alla. Lushin tuotteet ovat aivan ihania ja ihan pakko vaan on klikata muutama tuote kotiin. Saattaa valikoimista löytyä jokunen joululahjakin. Tässä hieman kollaasia, mitä kaikkea ostoskoriin haluaisin kahmia. Ehkäpä joku näistä sopisi teidänkin lahjalistalle?

Tuotteet ylhäällä vasemmalta oikealle: Coco Lotion vartalovoide; Baby, it's cold outside -suihkulahjapakkaus; Cosy Christmas -käsienhoitolahjapakkaus; Candy Cane käsi- ja vartalosaippua. Tuotteet alhaalla vasemmalta oikealle:  Season's Greetings -lahjapakkaus; Squeaky shampoopala, Snow Fairy joulusuihkusaippua; American Cream hiustenhoitoaine


Tuotteet ylhäällä vasemmalta oikealle: Celestial kosteusvoide kasvoille; Celebrate Lip Tint huulivoide ja -kiilto; Coalface kasvosaippua. Tuotteet alhaalla vasemmalta oikealle: Pow wow sokerihuulikuorinta; Glögg joulusuihkusaippua; Angels Delight saippua

Lush toimittaa todella nopeasti tuotteet. Tuotteet pakataan ja postitetaan tilausta seuraavana päivänä (itse siis tilaukset olen tehnyt iltaisin) ja paketin voi hakea postista ihan muutaman päivän kuluessa tilauksesta. Näin joulukuun alussa on siis vielä hyvää aikaa hankkia tuoksuvia lahjoja tai vaikkapa itselle jouluaatoksi hemmottelutuotteita. :)


[Tämä ei ole maksettu mainos]

2 kommenttia:

  1. mä olin noihin viime vuonna ihan koukussa ;) pidän kyllä edelleenki mutta nyt käy muutkin ku Lush. Tilaatko Suomesta? käyppä joskus kurkkimassa lush.uk hinnat on PALJON halvempia eikä se toimitus ole hidasta sielläkään. Näytteitäkin saa kun pyytää :)
    sari

    VastaaPoista
  2. Sari: Hei joo kiitti, pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa! Tilaan kyllä Suomesta, mutta voisi kokeilla joskus tuota UK:ta :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...