7. joulukuuta 2011

Taidekäsityömyyjäiset

Sunnuntaina tuli piipahdettua Helsingin keskustassa ystävää tapaamassa ja samalla käytiin kurkistelemassa Vanhalla Ylioppilastalolla myyjäisiä. Kyseessä oli taidekäsityömyyjäiset ja paljon kivaa oli myynnissä. Paljon olisi löytynyt pukinkonttiin ellen olisi ostolakossa. :)

Muun muassa yllä olevia tuotteita myy Helsingin keskustassa Unioninkadulla sijaitseva taidekäsityökauppa Okra ja tuotteistaan kertomassa, ja niitä myymässä oli keraamikko Teija Oikkonen. Aivan ihania keraamisia maanläheisiä koristeita, varsinkin tuo Tulen vartija, johon voi laittaa vaikkapa tuikun. Ihanasti sitten heijastaa valoa peilin kautta.Matkan varrelle mahtui kaikenlaista suloista ja lämpöistä, kuten nämä huovutetut tossut. Hintakaan ei päätä huimannut. En muista, kuka ja mikä oli näitä söpöläisiä myymässä, mutta voisin kuvitella näitä löytyvän myös Perinteisistä Joulumyyjäisistä, jotka nekin pidetään Vanhalla Ylioppilastalolla 11.-22.12.2011.Super söpöjä ja herkullisen näköisiä PONIPONI korvakoruja! Nämäkin - toivottavasti ainakin - ovat valikoimissa ensi sunnuntaina alkavissa  joulumyyjäisissä. Jos kiinnostuit, ota reilusti yhteyttä sähköpostitse korujen tekijään: imlittlepony@gmail.com tai suuntaa myyjäisiin. :)


Taas oli kukkaron nyöreissä pitelemistä tämän myyntipöydän äärellä, uskotte varmasti. :) Näitä hauskoja ja kivan värisiä erilaisia tuotteita myy Minna Sinervo ja jopa kauppakin löytyy. Triibu sijaitsee sekin Unioninkadulla numerossa 28. Sähköpostilla voi myös tavoitella: minna.sinervo@gmail.com. Näitä tuotteita saa myös sieltä Perinteisistä joulumyyjäisistä, myyntipiste sijaitsee alakerrassa. Oikeesti, kattokaa nyt noita vaaleanpunaisia eri kokoisia possuja! <3 :D

Tässä vielä lahjavinkkiä! Yksinkertaisia ja kauniita tauluja. Kauniin ei aina tarvitse olla isoa, modernia ja minimalistista vaan se voi olla jotain yksinkertaista, pientä ja perinteikästä. Tai no, kyllähän näistä osa toisaalta on minimalistisen suuntaisia... esimerkiksi tuo musta kissa valkoisella pohjalla tai pieni merihevonen. Itse viehätyn näistä hyvin paljon, sillä nämä muistuttavat minua lapsuuden satukirjoista. Vähemmälle jäi näiden tutkiskelu, kun innostuin keskustelemaan itse taitelijan Maarit Kontiaisen kanssa. :) Hänen töitään voi käydä ihailemassa ja ostamassa Taikarasiasta Bockin talosta Senaatintorin laidalla.

Kontiaisen töitä on myynnissä myös Perinteisissä joulumyyjäisissä!

Kiinnostuneet voivat käydä katsomassa täältä lisää tietoa Vanhan perinteisistä joulumyyjäisistä. :)

[Tämä ei ole maksettu mainos]

[Kuvien ja juttujen julkaisuun on pyydetty lupa taiteilijalta/myyjältä]

3 kommenttia:

 1. Noi huovutetut tossut ja kissataulu kelpaisivat mullekin :-) Helsingissä asuessani tapana olikin käydä Wanhalla joulumyyjäisissä.

  -Satu

  VastaaPoista
 2. Voi nuita pikkusia possuja... RÖH kun ne on suloiset! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Satu: Ne oli maailman söpöimpiä, sopisi just jollekin vaavelille joululahjaksi. <3 Pitää katsoo, jos ennen joulua piipahtaisi messuilla. Siellä onkin sitten myös alakerta täynnä kaikkea, paljon enemmän kontrolloimista. ;)

  Miia: Kuvat ei ees tee niille oikeutta. Olisi ihania vaikka kuuseen tai muutoin vaan koristeeksi johonkin. Ja lapset tykkäisi niistä varmasti. *vink vink* ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...