18. joulukuuta 2011

Piparkakkutaidetta viime vuodelta

Marraskuun lopussa viime vuonna osallistuin kummipoikani kotona elämäni ensimmäisiin piparkakkutalkoisiin. Jep, ensimmäistä kertaa elämässäni koristelin pipareita. Uskokaa tai älkää! :D

Kuvien yksittäiset piparit ovat mun koristelemia, alimmassa kuvassa oleva pellillinen on kokoelma talkoolaisten aikaansaannoksista. :) Ja koska ihan täysillä rakastuin pipareiden koristeluun, pitihän se ottaa hetipian uusiksi... tällä kertaa siskonlikan kanssa!
Harmillisen vähän on julkaisukelpoisia kuvia, eipä tullut vuosi sitten aavistettua, että kuvia saattaisi laittaa blogiin. ;) Saa nähdä muuten, että ehdinkö ennen joulua leipomaan tälle joululle pipareita vai pitääkö tyytyä kaupan valikoimiin. Olisi super kiva kyllä hieman päästä taas koristelemaan!

5 kommenttia:

 1. Hienoja ;O) heti tuli vesi kielelle! Eipä oo meilläkään vielä tehty pipareita, jos ens viikolla jaksais ;D

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipareita :) Valmiita kaupan ostamiaki pipareita voi koristella *vink vink* :) Mie koristelin niitäki mutta ne on jo syöty :D Pakkasessa oottaa valmistaikina :D Ja kaupassa myytävänä tuubeja, joissa eri värejä sitä sokerimassaa, heleppoa ja nopiaa jos tuntuu ettei aikaa tai innostusta liiemmin oo leipoa itte taikinaa tai paistaa valmistaikinasta pipareita :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Se olisi tällä viikolla jaksettava juu. Ite meinasin, että jos leipoisi huomenna (ti) tai keskiviikkona. :)

  Meän Satu: Pakkasessa on viime vuodelta jäänyt valmistaikina, jonka ajattelin käyttää pois. Koristelunippeleitä on myös jäänyt viime vuodelta, joten tänään vaan kaupasta sokerikuorrutetta. Niitä ei jäänyt viime vuodelta ja avattuja en viittinyt tietenkään säilöä. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja pipareita :-) Mä en muuten ikinä ole tainnut koristella pipareita...Sen kerran kun niitä koulussa köksän tunnilla koristeltiin makasin kotona kuukauden sairaslomalla :-D

  -Satu

  VastaaPoista
 5. Satu: Mä koristelin elämäni ensimmäisen kerran pipareita viime vuonna piparitalkoissa kummipoikani luona. Tuo ensimmäinen sydänpipari oli mun elämäni eka :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...