4. joulukuuta 2011

Ostolakko

Joulun lahjat on hankittu.

kuva google kuvahaku

Samoin joulun koristeet.

kuva google kuvahaku

Koti ja kalusteetkin ovat siinä vaiheessa, että mitään todella akuuttia sisustuksellista roinaa ei ole hankittavana. Tietenkin sitten ihan perinteiset himotukset ja haaveet ovat asia erikseen. ;)


Nyt on ostoähky. Mistä lie tuli, en tiedä. Tajusin vain, ettei huvita ostaa mitään. En todella juuri nyt tarvitse mitään. Ei se toki sitä sano, etteikö voisi tulla satunnaisia himotuksia... sitten on vaan mietittävä kaksi kertaa. Nyt tasoitellaan taloutta ja katsellaan sitten ensi keväänä, jos jotain saisi hankittua. Keväälle onkin muutama isompi ostoshaave; olkkariin vihdoinkin säilytystilat eli Beståa sekä uusi pyykinpesukone. Niihin menisi kyllä sen verran pätäkkää, että nyt on oiva tauon paikka. Nyt sitten satunnaisia sisustusnippeleitä, lahjoituksia ja lahjoja lukuunottamatta suljetaan kukkaron nyörit.

Onko teillä koskaan ostosähkyä?


EDIT 20.5.2012: Ihan höpönpöppöötä taas mun shoppailutauot ollut. Rahaa on palanut taas normaaliin tahtiin eli aika nopeasti tuollaisesta ostoähkystä selviää. ;)

6 kommenttia:

 1. No on. Varsinkin kun joka sisustuspuoti on pullollaan sitä samaa paskua... mutta onneksi ähky tekee hyvää köyhälle taloudellekkin. Ja sit vielä se että less is more!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Outi: Ja sit ku ähky on ohi, voi taas shoppailla ihan sikana ;D

  VastaaPoista
 4. On joo, ähky on meilläkin nyt valloillaan! Tosin, pystyn ite tekeen niin paljon että ei tarvi mitään... Mut kyllähän ne kankaatkin maksaa! Ja nyt menee kaikki joulurahat siihen tiettyyn päivään.. Eli miehelle musta puku ja mulle mustat vaatteet (mulla ei oikeesti oo mitään mustaa, koska se ei sovi mulle) Ollaan sovittu että tänä jouluna ei osteta aikuisten kesken yhtään mitään lahjoja, ollaan vaan ja syödään hyvin :O)

  VastaaPoista
 5. Minna: Jaa, tää ähky taitaa olla yleinen vaiva :)

  VastaaPoista
 6. Minna, inhottavaa että joulurahat menee noinkin surulliseen tapahtumaan. Mutta hei, se yhdessäolo on tärkeintä, eikös niin. Nautitaan läheisistä ja rakkaista tänä jouluna, se voittaa materian 6-0.
  Mua ei ees kiinnosta joululahjojen osto, jos jotain haluu antaa niin ain voi tehä jotain. Jouluressistä ei tietookaan, ja tämä on tosi helpottava fiilis.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...