8. joulukuuta 2011

Nettikauppaesittelyssä ROOM21

ROOM21:sta kuulin ystävältäni. Kyse on perheyrityksenä aloittaneesta ruotsalaisesta verkkokaupasta. Sen perustivat Helén ja Gustaf Rudholm vuonna 2006 Boråsissa. Tämän vuoden helmikuussa yrityksestä tuli osa CDON Group -konsernia, johon kuuluu mm. verkkokaupat CDON.COM, Nelly.com ja Heppo. CDON.COM on pohjoismaissa verkkokauppa-alalla johtavassa asemassa.

ROOM21 myy kalusteita ja kodinsisustustuotteita ja on yksi Ruotsin johtavista verkkokaupoista. Päätoimisto, varasto ja myymälä sijaitsevat tosiaan Boråsissa.

"Toimintaidea on myydä korkealaatuisia kalusteita sekä sisustustuotteita yksityisihmisille ja yrityksille. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, henkilökohtaista palvelua ja neuvoja. Tuotteitamme voi ostaa sekä verkkokaupastamme että Boråsin myymälästämme."

ROOM21.fi:ssä on tarjolla yli 80 tuotemerkkiä, mukana kaikenlaista klassikosta nykypäivän designiin. Valikoimassa mm. Kartellia, Design House Stockholmia, Alessia, Arabiaa, Cult Designia, Gant Homea, Iittalaa, Muutoa ja Tivoli Audiota. Lisäksi monia muita merkkejä.

Olen tietenkin kahlannut verkkokaupan läpi useaan kertaan enkä voinut välttyä himotuksilta. Alla muutamia suosikkejani:

Block-valaisin, Design House Stockholm

Change, Cult Design

Dune tarjotin kirkas, Kartell

Kub alusta kahdelle, Cult Design

Kub Disk, Cult Design

Kub vaasi 15 yksiosainen, Cult Design

Model One, Tivoli Audio

ROOM21:ssa voi maksaa Visalla, Mastercardilla, suoramaksulla, postiennakolla ja Klarnan kautta laskulla tai tilimaksulla. Nyt on myös kampanja, missä voit maksaa ostoksesi vasta helmikuussa 0 % korolla. Tämän lisäksi joululahjoille on pidennetty palautusaika 8. tammikuuta 2012 asti. Kaikkiin tuotteisiin kuuluu ilmainen toimitus. Eikä siinä vielä kaikki! ROOM21:lla on hintatakuu.

"ROOM21 on hintatakuu koko valikoimaan. Hintatakuu tarkoittaa, että tarkistamme säännöllisesti kilpailijoiden hintoja, jotta hintamme eivät koskaan ole korkeammat kuin kilpailijoidemme. Jos ostat tuotteen ROOM21:stä ja vastoin odotusta löydät saman tuotteen halvemmalla jostakin muualta, maksamme ilman muuta takaisin erotuksen."

Hintatakuun ehdot voit käydä tarkastamassa täältä.Vielä ehtii jouluostoksille!!! Ja ostakaa munkin puolesta, ostolakko jatkuu. ;D


[Tämä ei ole maksettu mainos]

3 kommenttia:

 1. Mäkin törmäsin tähän kauppaan hiljattain. En vain ole käynyt tutustumassa vielä valikoimaan.
  Ja kas, sullahan löytyy samoja himotuksia, block ois niin kiva. Mulla on toi Cult designin change ja on kyl kiva kun saa eri ilmettä eri manseteilla!!! Halpoja Cult designeja saa muuten dekodeko.fi-kaupasta.

  VastaaPoista
 2. Noi cultit olisi kan mun makuun. Tahtoisin keittiöön just ton astianpesuaine-pullon ja harjatelineen sekä maustepurkit ja öljypullon.
  Room21 on mulle jo tuttu ja mä käräytin sinne hintatakuuseen ne Gantin pussilakanat, jotka oli Stockan verkkokaupassa edullisemmat... Ne ihan oikeasti muutti hinnan 148 euroon... =D
  Nopsa toimitus, meillä tuli paketti viikossa Siwaan...

  VastaaPoista
 3. Outi: Käy ihmeessä tutustumassa niiden valikoimaan, ne vie sut mennessään! :) Ja pitää piipahtaa tuolla dekodekossa.

  Miia: Öljypullohärveli oli kans mun suosikki, mutta yritin pitää itseni kurissa. Muutoin olisitte saanu tuijotella vaan kuvia kuvien jälkeen. :)

  Ja joo, Matkahuollon lisäksi paketin voi tilata Siwaan tai Valintataloon.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...