9. joulukuuta 2011

Kylpyhuoneen muutostarve

Kylppärini on aika onneton. Värimaailma sotii haaveitani ja toiveitani vastaan. Miten tällaisesta voisi saada ilman isoa remppaa silmää miellyttävän? Ja se, että asun vuokra-asunnossa ei helpota muutostyötä sitten yhtään!

Tässä sitä vihdoin tulee. VAROITUS: Saattaa järkyttää herkempiä katsojia.Onneksi nykyään on jo sentään valkoinen suihkuverho. Pyyhkeet ovat myöskin jo valmiiksi valkoiset, samoin pesukone. Kaikki muu saisi mennä ihan uusiksi, jos se olisi mahdollista. Kylppärini on niin toiveitteni vastainen tällä hetkellä, että on kovin vaikea uskoa, että mikään saisi lieventämään sitä angstia, jonka seinä- ja lattiakaakeleiden värit aiheuttavat.

7 kommenttia:

 1. Kaakelimaalia? Mä haluisin muuttaa laattalattian väriä mutta kaakelimaali ei kestä lattian kulutusta..äh ja päh, mut on tuomittu elämään sinisen lattian kanssa. Yäk.

  VastaaPoista
 2. Outi: Niin, seiniin ehkä... jos kerran lattiaan ei kannata laittaa. Paljonkohan maksaisi jos maalaisi seinät kauttaaltaan, tietääkö kukaan? Lattia olisi sitten ongelma, ellen antaisi sen olla tuollainen. Mikähän värinen toi nyt on, vaaleahkon punainen/jokin?

  VastaaPoista
 3. Heissan,

  Ajattelin kans ehdottaa seiniin sitä kaakelimaalia ja mietin, että raikastuisiko lattian ilme jos saumat käsittelisi jonkinlaisella saumakynällä vaaleaksi?
  Kivaa ilmettä voisi tuoda myös tason pätkä pesukoneen päällä niin tulisi enemmän tasomaisen näköinen. Lattia kun on tuollainen kai rusehtava/beige niin voisihan se tasonpätkä olla vaikka siihen sävyyn sopiva vaaleanruskea. Näin lattia ei yksinään olisi rusehtava. Tosin voithan lattialle hommata ison maton harmaana. Tarkoitan siis sellaista mitä käytetään esim. eteisessä jonka saa leikattua muotoonsa. Sitä tosin joutuu varmasti vähän sitten siirtelemään suihkussa käynnin aikana. Näin saisi lattian näkyviltä alueilta peittoon. Tällöin myös tasolevy pesukoneen päällä voisi olla harmaa tai sitten vaikka molemmat mustia.
  Jos seinät tulevat valkoiseksi niin kivaa kontrastia voisi tuoda mustat pyyhkeet.
  Voisiko lavuaarin alla olevan tason päällystää myös mustalla kontaktimuovilla?
  Onko tuo kuivauskaappi tuossa lavuaarin vieressä?
  Siihen voisi ostaa mustan tekstitarran ja saisi olla aika suurehkokin.
  Kuivauskaapin päälle ehkä voisi laittaa mustia koreja, joihin voisi laittaa kissanhiekka pussin etc.
  Ja voisiko kissanhiekkalaatikkoa "piilottaa" johonkin valkoiseen tai mustaan kissankuljetuslaatikkoon tai sen tapaiseen?
  Pesukoneen päälle tulevan tason päälle voisi ostaa vaikka näyttävän hopeanvärisen korupuun tai jonkin muun telineen tai pienen hyllykön, että saisi enemmän näyttävyyttä siihen...
  Onko puinen katto? Jos puinen katto niin on kivoja mustia kukka amppeleita ja sellaisen voisi ripustaa suihkuun katosta paksulla mustalla kettingillä ja siihen voisi laittaa kaikki shampoot, hoitoaineet, saippuat etc.
  Tässä nyt jotain ehdotuksia! Toivottavasti on edes jotain hyötyä ja saat vaikka uusia ideoita kylppäriin :)

  VastaaPoista
 4. Tsinnia: Tosi hyviä ehdotuksia, tykkään monista. :)

  Saumojen käsittely, taso pesukoneen päälle, kaakelimaali mahdollisesti, mustat pyyhkeet, allaskaapin pintatason päällystäminen kontaktimuovilla, tekstitarra tuohon järkäleeseen joka on muuten lämminvesivaraaja, koreja varaajan päälle, kissanhiekkalaatikon piilottaminen ja kukka-amppelit tai muuta vastaavaa. Kaikki noi oli ihania ehdotuksia ja otan ne varmasti ideariiheen mukaan. Tarkoitus olisi saada kylppäristä mustavalkoinen. :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää blogisi ja kiitos kun kävit jättämässä kommenttia minulle :) Pitää tulla lukemaan vielä oikein paremmalla ajalle kaikki juttusi läpi! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Kaakelimaalia mäkin olisin tullut ehdottelemaan, me on sillä maalattu kylppärin seinät sekä edellisessä että nyt tässä nykyisessä kodissa. Melko helppo ja edullinen tapa saada siistimpää ilmettä :) Tosin se on aika hidasta hommaa, koska maalaamisessa pitää tehdä tosi tarkkaa työtä, jotta lopputulos on siisti. Mutta onneksi kylppärin pinta-ala ei ole valtava. Sanoisin että noin parisataa tulee maalaukselle hinnaksi. Tai mies ainakin muisteli, että 50 euroa olis purkki ja että meillä niitä purkkejä olis mennyt neljä. Voin vaikka joku kerta laittaa blogiin meidän kylpäristä kuvia ja tarkempia maalustietoja, jos niistä sitten olisi apua :) Joka tapauksessa mukavaa kylppärisuunnittelua!

  VastaaPoista
 7. E: Kiitos sullekin ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  Veera: Kaakelimaali onkin kiehtonut ajatuksena. Kestääkö kaakelimaali hyvin märkätiloissa? Olisihan se jo jotain, jos saisi seinät valkoisiksi. Tuon vaaleanpunertavan lattian saattaisi sitten jopa sietää. Laita ihmeessä blogiin juttua, kiinnostaa varmasti monia muitakin. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...