12. joulukuuta 2011

Kultaa, kultaa ja vielä lisää kultaa

Ensimmäisen toivepostauksen vuoro! :) Toive tuli Sadulta jo aikoja sitten, mutta tuolla takaraivossa se on kellunut koko ajan. Täältä pesee siis!Rakastan kultaisia koruja, eritoten sormuksia. Itselläni on nyt vain neljä sormusta tällä hetkellä ja lisää ostaisin, jos vain olisi rahaa. Pidän siroista kultaisista sormuksista, joissa on yksi tai useampi pieni timantti.Ranteessani kulkee matkassa lähes poikkeuksetta muutama vuosi sitten joululahjaksi saatu Nomination palarannekoru. Korun mukana tuli kukka-pala. Ostan/saan koruuni kultaisilla yksityiskohdilla varustettuja paloja. Kaksi palaa olen ostanut itse, loput olen saanut joulu- ja synttärilahjoiksi. <3

Lisäksi nykyään Nominationin kultaisia yksityiskohtia on korostamassa kullan värinen "timantti"rannekoru. Koru on rihkamaa, mutta näyttää päälle päin ihan tarpeeksi aidolta ja pidänkin sitä luomassa "yhteyttä" sormusten ja Nominationin välille. Eihän sen tarvitse olla aito ja merkkitavaraa, jos se muuten on toooooosi kaunis?! ;)Joitain pienia poikkeustilanteita lukuunottamatta kaulassani on aina kultainen ketju, jossa roikkuu kolme riipusta. Kaikki (muistaakseni) ovat lahjaksi saatuja ja siksi erittäin tärkeitä. On horoskooppimerkkini kalat, sydän ja perhonen. Kolmesta riipuksesta huolimatta koru näyttää sirolta. Siihen voisi joskus vielä laittaa jonkun riipuksen lisää ilman, että se näyttäisi pahalta.


Satunnaisesti saatan laittaa ranteeseen joitain muitakin koruja (en toki edellä mainittujen kanssa samaan aikaan). Useimmiten kuitenkin ranteessa, sormissa ja kaulassa ovat nuo mainitsemani, ne kuitenkin kokonaisuudessaan sopivat melkein kaiken kanssa. Korvissani on myös kultaiset korvakorut - kolibrit - mutta toinen kolibri koki karmean kohtalon ja hävisi jonnekin. Näin ollen toisessa korvassa on vain "rippeet" jäljellä ja se vasta onkin tyhmän näköistä. Ei vaan ole nyt korvaavia koruja, joten tällä on mentävä. Lisäksi olen todella ronkeli korvisten ja niiden kiinnitysmekanismien suhteen, joten etsintäprojekti voi olla pitkäkin. Maybe someday... :)

6 kommenttia:

 1. Nää uudet sivut on paljon paremmat. Tälläisiä rauhallisen selkeitä blogeja on mielyttävä lukea. Eikä noi mainoksetkaan enää häiritse. Hyvä muutos siis. :)

  Norppa

  VastaaPoista
 2. Kiitos postauksesta :-) Kivoja koruja sulla ja näyttää että säkin tykkäät nimenomaan koruista joilla on sulle tunnearvoa. Mitä mieltä oot kullan ja hopean yhdistämisestä? Jotkuthan vastustavat sitä kiihkeästi.

  -Satu-

  VastaaPoista
 3. Norppa: Kiitos, onnistuin siis tavoitteissani :)

  Satu: Ollos hyvä :) Kullan ja hopean yhdistäminen on täysin vieras ja toisaalta aika hurja ajatus. Jos jossain näkisi esimerkkejä, voisi pohtia, olisko semmonen kiva. Voisi ostaa useammanlaisia sormuksia. :D Tohon Nominationiin kerään kultaisia paloja, kun se muutoin on terästä. Siihen kulta ainakin sopii mun mielestä!

  VastaaPoista
 4. Mustakin tuohon sun Nomination-koruun sopii nuo kultaiset palat. Tavallaan voisi ajatella että kulta ja hopea voisivat sopia yhteen koska kulta ja teräskin sopivat ja teräs muistuttaa väriltään paljon hopeaa.

  Mulla on yksi kaulakoru, jossa yhdistyy kulta ja hopea ja toinen jossa on valkokultaa ja kultaa plus timantti ja se näyttää kyllä harmoniselta, vaikka valkokulta periaatteessa värin puolesta muistuttaakin hopeaa.

  Mutta mullakin pääosa koruista kultaa. Oon saanut perinnöksi ison määrän suvun koruja ja yritän nyt löytää jonkinlaisen tasapainon korujen käyttämiseen. Mitä enemmän mulle tullu tatskoja sitä vähemmän koruja oon käyttänyt. Käytännössä en ole pariin vuoteen pitänyt edes kihla- ja vihkisormusta kun tuntuivat liiallisilta.

  Nyt oon ajatellut ottaa käyttöön ne kaikista rakkaimmat korut. Kullasta tykkään myös siksi että se ei tummu kuten hopea, joten sen huoltaminen on paljon helpompaa.

  -Satu

  VastaaPoista
 5. Satu: Jos sulla on joskus jotain hyviä kuvia kullan ja hopean yhdistelemisestä, niin pistäs mulle näytille. Idea on kiinnostava. :)

  VastaaPoista
 6. Eipä mulla taida olla kuvia kullan ja hopean yhdistelemisestä, mutta sellainen sääntö kuulemma on, että kultaa ja hopeaa pystyy yhdistelemään ongelmitta eritoten jos ne pitää kaukana toisistaan eli esim. korviin hopeaa ja sormuksiin kultaa tms. Tosin tuo kielto että kultaa ja hopeaa ei muka saisi yhdistellä on vanha ja mitä muotilehtiä olen selaillut niin nykyään ihan ronskisti yhdistetään kultaa ja hopeaa vaikka niin että kaulassa on sekä kultakoruja että hopeakoruja. Eikun vain kokeilemaan siis!

  -Satu

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...