2. joulukuuta 2011

Kuivaava pesukone!

No nyt iski himo. Pakko saada, ihan must! Selailin viimeisten joululahjahankintojen toivossa Ostotaivasta. Kattelin piruuttani pyykinpesukoneita, omanihan on jo ainakin 10 vuotta vanha kapistus. Pesee ihan hyvin vielä, välillä kuuluu kummallisia ääniä ja olenkin miettinyt, koska kone irtisanoo yhteistyösopimuksemme. Nykyajan kodinkoneethan ovat heikompaa laatua kuin ennen vanhaan. Näinpä aina välillä on käynyt mielessä, mistä ja minkälaisen vempaimen hankkisin tilalle, kun vanha hajoaa. Meillä kun ei ole edes taloyhtiössä pyykkitupaa.

Olen myös haaveillut kuivausrummusta. Pyykinkuivausteline vie tilaa ja pyykin kuivumaan ripustaminen tuntuu välillä ylitsepääsemättömältä vaivalta. Tahtoisin pesun ja kuivauksen hoitaa yhdellä hommalla ja sitten vaan viikkailla puhtaat, kuivat ja pehmoiset pyykit kaappiin. Omnomnomnom... puhtaat ja PEHMOISET pyyhkeetkin saisi koneessa kuivaamalla. <3 Siirryin Ostostaivaan kodinkonevalikossa alemmaksi ja mitä silmäni havaitsivatkaan; kuivaavat pesukoneet! Siinä on ratkaisu pulmaani, ihan varmasti hankin semmoisen. Tulevaisuuteni on pelastettu, ei tarvitse jatkossa olla ilman "kuivausrumpua" eikä edes harkita pikkuiseen ankeaan kylppäriini massiivista pesutornia. Me likey! :)

Candy GO W496D kuivaava pesukone


(kuva: ostostaivas.com)

12 kommenttia:

 1. Ainoo vaan noissa kuivaavissa on, että ne kuivaa vaan vajaita koneita, eli jos pesee täyden koneen, niin puolet pois koneesta. Ja siltikään ei välttämättä täysin kuivaksi.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa aika luksukselta.
  Meillä ei oo pesutornia vaikka onkin neljän hengen pyykit pesussa. Ihan ripustamalla ollaan menty ja musta ihan hyvin pärjätty.
  Ostettiin vuos sitten uus kone kun edellinen laukes, ja panostettiin vähän kalliimpaan, Mielen koneeseen jossa kennorumpu jonka pitäs olla vaatteille ystävällisempi. Anopilla on vuonna 1991 ostettu miele joten toivon että meilläkin kestäis yhtä kauan :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on Candyn pesukone, mutta ei kuivausrumpua. Tosin tässä talossa on myös pesutupa, jossa pesukoneiden lisäksi kuivausrumpuja ja mankeli. Käytettiin pesutupaa aika monta vuotta ennen kuin ostettiin oma kone. Pyykit kuivaan nykyään telineellä.

  -Satu

  VastaaPoista
 4. deem: Jep, noissakin oli esim. 6kg pesuun ja 4kg kuivaukseen. Olen itteki miettinyt tuota, että minkälainen kuivausteho on, mutta kai sitä on pakko joskus kokeilla. Eikä kaikki vaatteita ym. edes voi kuivattaa koneessa. :)

  Outi: Niin kuulostaaki, mä en jaksanut uskoa moisia vehkeitä olevan olemassakaan! Kyllähän vaatteet kuivattaa telineelläkin, mut olisi joskus kiva, kun se teline ei olisi esillä. Ja jos pyykkiä pesee säännöllisesti niin kyllä se melkein on niin, että kun edelliset otat pois kuivumasta niin seuraavat oottaa. :/

  Satu: Aiemmassa talossa asuessani oli pesutupa, mutta käytin silloin jo omaa konetta. Omia menoja ja pesutupakäyntejä ei tarvinnut aina sumplia keskenään. Mitä oot Candysta ollut mieltä?

  VastaaPoista
 5. Tuossa on kuitekki se hyvä puoli että vaikkei/jos ei pääse kokonaan kuivaan tulokseen tuolla kuivaavalla konneella, niin telineillä/hengarissa kuivausaika lyhenee ko on jo osaksi kuivuneet, kait :)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Meän Satu: Totta turiset. :) Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle blogiisi ja täältä löytyikin kaikkea kivaa :) Ihan huipun kuulonen tollainen kuivaava pesukone! Kelpais mullekin, kun myös jostain kuivauskoneesta haaveilen. Harmi vaan, kun on just kesällä ostettu uusi pyykkikone.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Veera vastavierailusta. :) Kuivaava pesukone sitten vaan listalle ja hankintaan, jos nykyinen poksahtaa tai jotain. Tai sit vaan hankitte uuden ja myytte vanhan. :D

  VastaaPoista
 9. Vasta huomasin tän jo vanhan postauksesi.
  Ennnekuin päädyt joskus hankkimaan kyseistä konetta, ehdotan et haastattelet junioriani jolla on tuollainen kone ja kokemukset koneesta eivät ole niin posittivisia. Haluaa eroon siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaava pesukone ajatuksena onkin jo haudattu, kun kerran ei kuulema kuivaa pyykkiä kuivaksi. Ihan turhaa hankkia moinen, jos ei toimi kuten pitäisi.

   Poista
 10. itse tilasin hobbarista koneen, joka pesee 10kg ja kuivaa 7kg. Automaattikuivausohjelmat ovat todella pitkiä, mutta kun itse ajastaa niin vajaan koneellisen saa jo puolessatunnissa-tunnissa kuivaksi. Totta, mä pesen kuivaan ja laitan pyykit suoraan kaappiin. RAKASTAN tota konetta! Kone kaikenlisäksi vähentää pesuaikaa perusohjelmilla, kun itse punnitsee kuinka paljon pyykkiä todellisuudessa on. Likaisuus- ja lämpötilankin voi nappia painamalla säätää, jolloin voi vaikuttaa pesuaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla positiivisiakin kokemuksia kuivaavista pyykinpesukoneista :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...