25. joulukuuta 2011

Jouluaatto / Christmas EveYllä olevassa kuvassa olevat kynttilät ja niihin nojaava joulukortti ovat "Toivon kynttilä" naapurilleni, joka on vakavasti sairas ja joutui tänään sairaalaan. Pelättiin, että hän ei enää palaa ja päivä on ollut meille naapureille kaiken ilon ja tunnelmallisuuden lisäksi hyvin raskas. Nyt loppuillasta kuulin naapurin oven käyvän ja luojan kiitos naapuri palasi kotiin. Näin siis joulun pieni ihmekin tapahtui. Olemme kaikki hyvin kiitollisia. <3

Lasimaljassa valosarjan kanssa on nyt siis myös punaiset joulupalloni, joista lähempi kuvakin. Vaikka ovatkin punaiset, ovat tosi yksinkertaisen kauniit. Kuten sanoin, hieman pitsiset ja kevyesti bling blingiä. Tykkään!En ole vielä saanut kerättyä uutta astiastoa kokonaan, joten jouduin käyttämään kattauksessa Sara la Fountainin Marrakesh-astiastoa. Ruokalautasten alla on vähän saman tyyppiset katelautaset, muistaakseni joku Morocco-sarja. Kiinnostuneille voin joskus tarpeen vaatiessa vielä tarkastaa. Valkoinen kulho, jossa on suklaakonvehdit, on uutta astiastoani; Housen Kombi-sarjaa. Vielä puuttuu leipä- ja ruokalautaset.


Joululahjapostaus tulee huomenna! :)
Aatto oli rauhallinen ja rentouttava - negatiivisesta sävystään huolimatta - ja nautimme äitini kanssa makoisan kalapainotteisen jouluaterian. Graavi- ja loimulohi vaan ovat niiiiiiin hyviä! Niin, ja Julmust oli sitten kuitenkin hyvää vaikka sitä hieman jännäsinkin.

Kuinka teidän aattonne sujui ja napsitteko tunnelmakuvia vai menikö aika läheisten kanssa joulusta ja yhdessäolosta nauttien kamerat nurkkaan unohtuneena? ;) Itse olin kamerassa (iki-ihana HTC Desire -puhelimeni) kiinni, mutta se johtui osittain myös siitä, että ensimmäistä kertaa koskaan sain järjestää joulun kotonani. Kaikkina muina vuosina olen viettänyt joulun vanhempieni luona. Oli mielenkiintoista rakentaa joulu omaan kotiin. <3 :)

4 kommenttia:

 1. Mulla akku loppu kesken. Niin tyypillistä mulle :) mutta tärkeimmät kuvat tuli onneksi napsittua.

  Ihana uutinen naapuristasi.
  Upeat nuo punaiset pallosi, sopii hienosti maljaan.

  VastaaPoista
 2. Hieno ajatus naapurisi puolesta.

  Itse rukoilin terveyttä perheelleni ja sukulaisille jouluksi ja ihan hyvin on mennyt Joulu.

  On se hyvä, että meille joskus syntyi Vapahtaja johon saamme turvautua.

  Siunausta vuodelle 2012.

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Meillä nautittiin jouluaatosta rentoutuen, syöden hyvin ja tietysti tuli otettua muutamia tunnelmakuviakin. Mulla on muuten myös joulupalloja maljakossa valosarjan kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Outi: Rakastuin niihin punaisiin joulupalloihin. <3 Ensi vuonna sitten taas! :)

  Punainen Tupa: Oikein hyvää vuotta 2012 sinne myös!

  Hanilo: Joulupallot ja valosarja sopii niin loistavasti yhteen. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...