6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän tunnelmiaTäällä itsenäisyyspäivään kuuluu kynttilöiden polttaminen. Kynttilät eivät ole sinivalkoisia, mutta mielestäni ajatus onkin tärkein. Ohjelmaan kuuluu ehdottomasti myös Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraaminen televisiosta. Tämä onkin nyt sitten viimeinen presidentti Tarja Halosen emännöimä juhla, ensi vuonna on sitten joku toinen.
Halosen puku on tuttuun tapaan jälleen yksinkertaisen kaunis. Värivalinta on mielestäni oikein onnistunut.Valtiosalin kukka-asetelmat ovat äärimmäisen upeita.


Musiikista juhlissa vastaa mm. Kaartin soittokunta.Kättelyn aloitti sotaveteraani Antti Henttonen puolisonsa kanssa.

Kuva yle.fi (vuodelta 2009)

Tärkein ja koskettavin hetki itselleni on elossa olevien presidenttiparien yhteiskuva. Presidentti Mauno Koivisto on jo 88-vuotias ja vanheneminen on näkynyt todella selkeästi vuosien aikana, mutta vielä herra jaksaa paahtaa. Lieneekö vieläkin aktiivinen koripallon pelaaja. ;)

Tänä vuonna silmiin on painautunut puvuista mm. Jukka Rintalan suunnittelemat kauniit taideteokset. Lisäksi Jenni Vartiainen oli huhujen mukaisesti kaunis kuin kuningatar upeassa oranssissa puvussaan. Myös ihana Mike Monroe sai olemuksellaan hymyilemään. :)

Vielä kerran nautinnollista itsenäisyyspäivän iltaa kaikille, nauttikaahan pukuloistosta. :)


(Tämän vuoden kuvat suoraan televisiosta YLE TV1)


EDIT: Lentopallohan se Manun laji olikin eikä koripallo. Ja kuulemani mukaan ei myöskään enää pelaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...