22. joulukuuta 2011

Christmas Home part II
Eilen laitoin tuohon viimeisessä kuvassa olevaan maljaan myös muutaman punaisen joulupallon. Ovat sellaisia kauniita, jotka on kuin virkattu eli ovat koristeelliset, kimaltavat ja "avonaiset". Kuvaa ehkä jonkun toisen postauksen yhteydessä vielä.

Eilen oli myöskin pientä paketointipajaa pystyssä. Paljon en lahjoja tosiaan ostolakon vuoksi hankkinut, vaikka kovin mielelläni olisin enempi lahjoja antanut. Antaminen on vain niin kivaa, kun näkee ilon toisen kasvoilla. :)

Tänään on jouluruokaostosten vuoro ja illalla graavaan ensimmäistä kertaa lohen. Mitenköhän siinä onnistun?! ;)

4 kommenttia:

 1. Teilläpä on ihana hyllykkö.
  Se graavaaminen on helppoa kun lapsen lyöminen. File esille, ripotat päälle suolaa, sit muutama tillinoksa ja takas pakettiin. Muhimaan kaheksi päiväksi ni avot. Se on siinä. Taivaallista.

  VastaaPoista
 2. Outi: Mä myös tykkään noista sisustustikkaista. <3

  Juu, uskon, että graavaus onnistuu ihan hyvin. Äiti pohti valmiin graavilohen ostamista, mutta mä halusin tuoreen ja graavata ensimmäistä kertaa. Karkeaa merisuolaa kun ei löytynyt (?), niin tilalle karkeaa vuorisuolaa, ripaus sokeria, tilliä ja mahdollista musta- tai valkopippuria. Folioon vaan ja kahdeksi päiväksi jääkaappiin maustumaan. NAM!

  VastaaPoista
 3. Mä oon laiska ja ostan graavilohen Stockan Herkun kalatiskiltä. Kerro sitten miten graavaus sujui :-)

  -Satu

  VastaaPoista
 4. Satu: Näin kävi sitten meillekin. Tiskillä kysyttiin, että tuleeko mausteet niin mikä jottei. Säästyin siis vielä tänä jouluna graavaukselta, vaikka ei kai tuo nyt olisi paha rasti ollut. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...