24. marraskuuta 2011

Tuiki, tuiki tähtönen

Kerroin edellisessä postauksessani, että keittiön ikkunasta puuttuu jotain oleellista. Nyt oleellinen on löytänyt kotiin ja joulutunnelma alkaa pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta olemaan kohdillaan.


Valkoinen paperitähti: Lovisa, Clas Ohlson

14 kommenttia:

 1. Kaunis tähtivalo <3! Mun piti ostaa meillekin tuollainen, mutta niinkun mun valotuunauksesta näit, niin ei tarvitse :O) Sit olis jo liikaa valoja ;D!

  VastaaPoista
 2. Minna: Kiitos! Luulin eka, et toi näyttäisi hölmöltä seitsemällä sakarallaan, mutta ei se kauheesti kyllä säröile mun silmään vaikka ei olekaan 5-sakarainen.

  Ja sun tähtivalot on ihanat. <3

  VastaaPoista
 3. Must noi paperitähdet kuuluu niiiiiiiin jouluun. vaikka kammoin sain lapsuuden oranssista versiosta, on nää paperitähdet kuulunut meidän perheen jouluihin jo vuosikausia. Värit vain välillä vaihtelee, tänävuonna mennään mustavalkosella.

  VastaaPoista
 4. Outi: Meillä ei mun lapsuudessa ole ollut koskaan mitään härpättimiä. Joulukuusi jossa koristeet, ei edes valoja. Tällainen joulupaperitähti on mulle aivan uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
 5. Nythän mä vasta hokasin, että voin kysyä sulta yhtä asiaa... Elikkäs kun te Miian kanssa päällystitte sun keittiön tasot, niin kuinka se niinkun tehdään??? Ajattelin vaan noita meidän keittiön kaappien runkoja, kun en pidä tosta "kirsikan" sävystä sitten yhtään, niin toimiskohan se niihin runkoihinkin?? Ja oliko se päällys kallista? ;O) <3

  VastaaPoista
 6. Minna: Kontaktimuovi liimataan samoin kuin sisustustarrat. On se aika tarkkaa puuhaa. Itse en hommaa tehnyt vaan Miia teki kaiken. Siltä kannattaa kysyä tekniikasta tarkemmin. Ostin kontaktimuovin Tarjoustalosta. Rullassa oli 2m ja leveys 60cm. Muovi oli matta mustaa ja maksoi 4,95 rulla. Onko sulla jossain likellä Etolaa? Sieltä voisi käydä katsomassa myös. DC Fix on kuulema paljon käytetty myös ja sitä saanee Etolasta. Uskoisin myös, että siellä on parempi valikoima kuin Tarjoustalossa. Vaikka ehkä Tarjoustaloon voisi tilata muovia?!

  Kuulostaa myös tosi hienolta idealta muovittaa ne kaappien rungot. :) Sitten tosin kannattaisi ehkä maalata, jos "teippiä" menee ihan hervottoman paljon.

  VastaaPoista
 7. Kiitti, mä kyselinkin jo Miialta kans ja sain hyviä neuvoja ;) Meillä ei sitä siis ihan kamalasti menis ja en millään jaksais maalata, laiskuus iski :D heh! Täytyy vielä kysellä tolta miekkoselta mielipidettä... Niin ja arvaas kaks kertaa onko meidän lähellä Etolaa tai tarjoustaloo, no ei, tää on just tätä mun säkää, pöh :) <3

  VastaaPoista
 8. Kiitti, mä kyselinkin jo Miialta kans ja sain hyviä neuvoja ;) Meillä ei sitä siis ihan kamalasti menis ja en millään jaksais maalata, laiskuus iski :D heh! Täytyy vielä kysellä tolta miekkoselta mielipidettä... Niin ja arvaas kaks kertaa onko meidän lähellä Etolaa tai tarjoustaloo, no ei, tää on just tätä mun säkää, pöh :) <3

  VastaaPoista
 9. Kiva ko löysit sen oleellisen :) Ihana tähti onki ko 7-sakaraa :) Ne antaa niin kivan tunnelman ko on hämärää tai pimiää :) Meillä kans edelleen valkonen tähtikausi tänäki jouluna ikkunoissa :)

  VastaaPoista
 10. Minna: Hyvä, että sait Miialta apua. Mä oon ihan käsi kaiken itse tekemisen kanssa, mutta haluan oppia. Kunhan tästä selkenee tää uuden sisustuksen "pohja", niin alan harjoittaa sisustussilmääni aktiivisemmin ja olin ajatellut, että juurikin Miialta pyydän käytännön oppia. Pitää vaan valita joku kohde ja opetella muovittamaan. Kyllä musta remontti-reetta vielä muovataan! ;)

  VastaaPoista
 11. Meän Satu: Mä tykkään myös, että on kiva 7-sakaraisenakin. Lamppu on tosi kirkas tunnelmavalaistusta ajatellen, mutta tuon lisäksi ei kovin montaa muuta valaisinta näin joulunaikaan tarvitse sytyttää. :) Lamppu on 230lm 25W LED-kynttilälamppu. Olisi varmasti sopinut myös hieman heikompitehoinenkin.

  VastaaPoista
 12. Sorkin taas asiaa mikä mulle ei kuulu :)
  Hei toi dc fix on rautakauppa tuote, käy paikallisessa rautakaupassasi jos sieltä löytyisi.

  VastaaPoista
 13. Meillä olohuoneessa kans 7-sakarainen tähti, muut on 5-sakaraisia, ja käytössä 15w uunilamput :) Ne antaa kivan tunnelman :)

  Minusta on niin kiva seurata ko sie saat pikkuhilijaa niitä omannäkösiä juttuja kottiin :)

  Mukavaa viikonloppua R:n, uuen tähen ja uuen Ergon kans :D

  VastaaPoista
 14. Outi: Saahan täällä sorkkia, jos on jotain sorkittavaa. :)

  Meän Satu: No jopas, tässähän ihan hämmentyy tuommoisista kehuista. Oikein ihanaa viikonloppua teillekin! <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...