5. marraskuuta 2011

Ostoslistalla

Jo joitain viikkoja sitten sain haasteen Miialta Oma Koti Valkoinen -blogista. Haasteessa on tarkoitus listata omalla ostoslistalla olevia juttuja. Itselläni on vaikka mitä ostoslistalla. Jotkut ovat helpommin toteutettavissa kuin toiset, mutta ainahan sitä voi haaveilla. :) Ostoslistani saattaa sisältää siis ihan kumpia vain... realistisia, epärealistisia, pieniä tai isoja. Listalla saattaa olla myös sellaisia, jotka voivat kotiutua piankin. :)

Macbook
Tivoli Audio - Model One
Bestå-kaapisto 2 x 120 cm leveä
Kulmadivaani
Ergorapido
Ryijymatto 160 x 230 cm
Tämän haasteen eteenpäin laittaminen on hieman haasteellista, sillä lähes kaikki ovat sen käsittääkseni saaneet. Tai siis ne kaikki, joiden blogia luen. Haasteen saa toki ottaa vastaan kuka vain, jos haluaa eikä ole vielä tehnyt.

8 kommenttia:

 1. Täälläkin MacBook tilauksessa :-)

  -Satu

  VastaaPoista
 2. Mulla on viisi vuotta vanha pc (läppäri kuitenkin) ja ei varmaan kovin pitkään mene ennen kuin tämä simahtaa. Olenkin meinannut, että seuraava on sitten ihan eri maata eli siirrytään reippaasti vaan macbook-aikakauteen.

  VastaaPoista
 3. Mulla on parikin MacBookia ollut ja nyt olisin MacBook Airin hankkimassa. On ne hyviä :-)

  -Satu

  VastaaPoista
 4. Näin mulle on kerrottu myös. :)

  VastaaPoista
 5. Ja ihanan hintaisia myös. Ei sovi mun budjetille.
  Poikani jonka tulot ovat eri luokkaa kuin mun hankki juuri Macbookin pöytäMacin rinnalle.

  VastaaPoista
 6. Fred: Juu, kyllä noihin tarvitsee hieman enemmän kuin vain taskurahan. Kunpa voisinkin vaan hakea kaupasta nuo kaikki! Macbookin hankin sitten, kun tää läppäri sanoo sopimuksensa irti. Tiedän, että tuskin sitä rahaa silloinkaan on, mutta siinä tilanteessa se on vaan "must have".

  Onneksi nyt voin vähentää listalta yhden tuotteen, sillä se tuli hankittua tänään. Ja mitäs kivaa listalle voisi laittaakaan tilalle? No tietenkin listalta eilen unohtunut Eero Aarnion Tuplakupla S- tai M-kokoisena! <3

  VastaaPoista
 7. Kivoja juttuja listalla! Mä arvaankin mikä sulle saapui noista! =D

  VastaaPoista
 8. Miia, senkin pöljä! Vai että arvaat.. kuis olis niin, että tiedät?! ;) Mut älä kerro, niin säilyy tämä huikea jännääminen siihen asti, että saan tehtyä postauksen. ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...