22. marraskuuta 2011

Kohti joulua

Olen omiin perinteisiini nähden tänä vuonna hieman ajoissa jouluvalmistelujen kanssa. Olen aina laittanut kyntteliköt ikkunoille ja valokaapelin kieputtanut parvekkeen kaiteelle ensimmäisenä adventtina. Eilen asensin valosarjan, lisäsin kotiini ripauksen punaista, kuorin muutaman kynttilän paketeistaan ja tänään hain varastosta kyntteliköt. Valitettavasti toinen kynttelikkö oli rikkoutunut ja muistinikin oli tehnyt tepposet, sillä muistin niiden olevan kokovalkoiset. No nyt sitten toinen kynttelikkö meni roskiin ja toinen sai mennä tilapäisesti koristamaan ja tunnelmaa luomaan keittiön ikkunalle. Hankinnassa on siis pikaisesti kaksi valkoista (?) kynttelikköä ja tuo vanha menee sen jälkeen eteisen ikkunaan luomaan hieman valoa mun pimeään eteiseen.

Pyörittelin eilen hieman tavaroiden paikkoja ja mutustelen ajan kanssa niille oikeita paikkoja, jos tämä eilinen versio ei miellytä. Kuvat on jälleen kerran aika huonoja, mutta en mä millään viittinyt tuottaa teille pettymystä parempien kuvien avulla. ;D


  En vaan millään saa tota jalkalamppua suoraan, uskokaa tai älkää :D 

Ripaus punaista
Valokaapelin kiepauttelen parvekkeen kaiteeseen sitten viimeistään ekana adventtina eli sunnuntaina. Kai sitä koristusta tulee vielä lisää, jotain pientä ainakin. Paitsi keittiön ikkunasta puuttuu vielä jotain oleellista. Saa nähdä, löytyykö oleellisuus vielä täksi jouluksi kotiin vai odotellaanko ensi jouluun. :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan hämyinen tunnelma! =D Se lampunvarjostin on kierteillä ja siksi vinossa. Mä voin auttaa sua sen kanssa kun ensi kerralla pääsen käymään kylässä! <3

  VastaaPoista
 2. Miia: Mä voin ite yrittää varjostinta kyllä itte pistää paremmin, mut luulen et toi jalkakin on vinossa. Jatkan kuitenkin tutkimusta! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo hedelmäkori on äärettömän ihana! Ihan sinun näköinen.
  Harmauden keskelle kynttilät luovat valoa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

  VastaaPoista
 4. Teen omaan blogiini "lemppariblogit"-esittelyä, johon blogisi kuuluu ja tahtoisin käyttää pientä kuvaa banneristasi jutun ohessa. Saisinko luvan? =D

  VastaaPoista
 5. Heissan,

  Olen seurannut blogiasi jo hetken ja on ihana nähdä kuinka pikku hiljaa menet kohti unelmiesi sisustusta :)
  Mulla on toi sama jalkalamppu ja samoja ongelmia suoruuden kanssa :) Eli siis kun saa jalat kaikki samalle tasolle niin se putkelo minkä päässä lampunvarjostin on, niin on vinossa :( En tiiä miten sen sais pysyyn suorana. Ainoo keino on, että laskee sitä putkee alemmaks, mutku en taho... haluan et se on korkeella se varjostin! Nää on näitä vaikeita ongelmia :)
  Mietin tossa, että miltä näyttäis jos siirtäisit sohvan ikkunan eteen ja noihin tikkaisiin noi valot tuolta maljakosta? Siirtäisit tikkaat nykyselle sohvaseinälle ja mustan lackpöydän sen viereen ja sit siihen viereen jalkalamppu... Mustalle lackpöydälle vois vaikka sit laitta jonkinlaisen vaikka jalallisen tähden tuomaan tunnelmavaloa jos ei halua pitää jalkalampussa valoa!
  Tarkoitukseni ei siis mitenkään ole neuvoa ja väittää että niin olisi paremmin! Tuli vain mieleen tälläinen siirtely!

  Ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 6. Fred: Kiitos! :) Kynttilöitä pitää muutama hankkia lisää vielä. Alkaa tuo ihana suklaan tuoksuinen olla kohta loppuun palanut.

  Miia: Hui! Jännä postausidea. :) Käytä vaan kuvaa. Banneri on yksi kokonainen kuva, jonka olen kollaasiksi tehnyt.

  VastaaPoista
 7. Tsinnia: Tulipa kiva fiilis siitä, että oot viihtynyt mun blogin parissa! Aina miettii, mitä lukijat pohtii tästä mun sekametelisoppa-blogista. :) Pyrin pitämään sisustuksen pääaiheena, mutta kun niin moni muukin aihe kiinnostaa! Siksi oonki tehnyt kaikenlaista postausta.
  Musta on hyvä, että lukijat antaa vinkkejä! Mä oon todellakin niin untuvikko näissä sisustusjutuissa. Eli tietenkin saa jatkossakin vinkkailla!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset! Juttua pukkaa iltasella! <3

  VastaaPoista
 9. Oi, siellä se pikkukisuki nautiskellee valoista, tutkii että hei mahtusinko mie vielä tuonne lämpimien valojen joukkoon :D

  Meillä ei voi polttaa kynttilöitä ku keittiön yläpuolella olevassa kynttelikössä jossa pallaa melkein aina tuli, 6 kynttilää :) Tuo oli ainoa paikka mihin kynttelikkö sopi ja tarkotuksella sitte jätettiin keittiön riippuva valasin hommaamatta :) On kuitekki katoissa spotit lisävaloa antamassa esim. siivouksen yhteyessä :) Ko meän pitkäkarvaset kisut tykkää käyvä nuuskiin kynttilöitä niin on joskus vuosia sitte ollu lähellä piti-tilanne ettei viikset ja häntäkarvat kärähtäny *vink vink* :) Mutta meillä on tunnelmallisia pöytälamppuja paljon jokka on kyllä sinitarralla tiukasti kiinni ettei ne kaaju nuitten juostessa :D ja ne antaa mukavaa lisätunnelmaa :) Tietty nyt on joulutähtiä ym valoja lisänä :) Meillä kans muutamassa lasipurkissa kirkkaita valosarjoja, ne on kyllä mukavan näkösiä :)

  Minusta on kans mukava seurailla ko sie saat kodista pikkuhilijaa tehtyä sen unelmien kodin :) Pikkuhilijaa tehen se tulleeki se Koti isolla K:lla <3

  VastaaPoista
 10. Miia: Mielenkiinnolla odotellaan :)

  Meän Satu: Sun kommenteista tulee aina niin hyvälle tuulelle, kiitos niistä. :) Täällä ei kisu onneksi yritä uhmata tulta, mutta kaipa tuo oppisi, jos nenänsä meinais moiseen tunkea. Ja kiva seki, että tällanen tumpelon sisustusblogi jaksaa kiinnostaa. Välillä ihan kateeksi käy nuita muita, jotka ovat varsinaisia virtuooseja. :)

  VastaaPoista
 11. :) Tulipas mulla pikkuvirhe tuohon kommenttiin...keittiön yläpuolella...hmmm...siis tietekki keittiön pöyvän yläpuolella se kynttelikkö :D ja takassa pallaa kans sitte tuli näin syksysin ja talvisin silloin ku jaksaa poltella :)

  Jaksaa kyllä kiinnostaa tämä blogi :)

  VastaaPoista
 12. Meän Satu: Keittiön yläpuolella kuulostikin aika jännältä :D Postaustoiveitakin saa toki esittää, sitä en sitten tiedä, onko just aihe, josta jotain tiedän, mutta aina voi yrittää! ;) Oot kyl ihana tyyppi! <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...