7. marraskuuta 2011

Flip and fold

Hah, mielenkiintoinen idea ;)(video: Youtube)

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten helepolta näyttää paitojen viikkaaminen :) Ois kyllä mieletön apu ittellekki tuommonen..hmmm..hommaiskohan :)

  VastaaPoista
 2. Mäki mietin hetken, mut en kai kovin vakavasti. Paljonkohan aikaa saisi kulumaan siihen, että asettelee ne paidat yms. ensin tuohon päälle. Ja miten se oikeasti menee jonkun lakanan kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. No niinmpä, siinä ajassa varmaan saanu jo viikattua pariki paitaa iliman tuota härpäkettäki :D Sitä paitti meillä kaikki paijat ja paitapuserot ym puserot ja pikkutakit jne on henkareissa paitti T-paijat ei :)

  Mutta saattaapi ollakki ihan hyvä apu esim. just T-paitoihin jos ei ossaa viikata sievästi (kuten mie) :D eli T-paitoihin vain ois meillä käyttöä :)

  Juu ei lakanoita tuolla saa ko meilläki on muotoonommellut lakanat :) Ja mullaki eri tekniikka pussilakanoihin, ei tuolla niitäkään sais kyllä ainakaan minun maun mukkaan laitettua :) Tai, mistäs sen tietää mutta en nyt sentään hommaa :) Mennee vielä käsipelillä hyllyille petivehkeet ja T-paijat :) Vaikka...hmmm...ei koskaan sais sanoa ei koskaan :D

  Mutta jospa joku saa avun :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon omassa päässäni aikamoinen perfektionisti ja siksi usein ärsyynnyn, kun en saa viikattua niin hyvin kuin haluaisin. Ja lisäksi ihan normityypit kuvailisi mun viikkausta siistiksi. ;)

  Ja lakanat pitää laittaa pystysuunnassa taittaen kaappiin, joten jo kuivaustilanteessa saa nähdä vaivaa. Eli siis kun kaksi ihmistä vetää lakanat kuivumisen jälkeen, niin mä teen lähes samalla tavalla, mutta yksin. Siinähän sitten pistän menemään sängyn puolelta toiselle. Siihen on hyvä pistää ne viikattavaksi. Kai selitys oli mahdollisimman epäselvä? ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...