3. marraskuuta 2011

Arne Jacobsenin kupit
"Alunperin Århusin kaupungintalon opasteita ja kylttejä varten suunniteltu kirjasinmalli on Arne Jacobsenin käsialaa. Nyt se on nähtävillä Design Lettersin valmistamissa korvattomissa nimikkokupeissa..."

Kupposia pääsee tutkailemaan ja ostamaan Finnish Design Shopista.


(kuvat valmistajan via Sisustusblogi)

2 kommenttia:

  1. Sopisi muuten tosi hyvin sun keittiöön! Ihan kuin nenä päähän! =D

    VastaaPoista
  2. Miia: Mä en ole ihan varma, keksisinkö nuille mitään käyttöä tai säilytyspaikkaa.

    Voisi tietty hankkia yhden omalla nimikirjaimella ja käyttää vaikka kynäpurkkina. Mä olen yrittänyt kauan jo etsiä kynäpurkkia, joka ei ahdistaisi mua. Mä en tiedä, mikä kynäpurkeissa mua ahdistaa. Kai se näyttää jotenkin kaaosmaiselta kun kynät on sikin sokin jossan purkissa. Mä en vaan halua mihinkään mun kotiin mitään toimistomaista. Kato nyt, ku raivaus on saanut mut ahnehtimaan lisää raivausta. :D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...