30. lokakuuta 2011

Uudistunut keittiö

Lähtökohtana uudistuneelle keittiölle oli värimaailman muutos ja tavaramäärän raivaus pöydiltä sekä kaapeista, suunta kohti minimalistisuutta. Keittiö oli kokonaisuudessaan valkoinen ja siitä lähdettiin liikkeelle. Antaa kuvien puhua puolestaan.

Huonolaatuiset kuvat ovat mun ottamia HTC Desirellä (yllätys!) ja parempilaatuiset sisustaja-ystäväni ottamia. Tiesinhän sen jo ennenkin, mutta tässä vasta konkreettisesti näkee, miten huonoja kuvia saa kännykällä. Mulla on sellainen kutina, että mun varsinaisella kamerallakin tulee huonoja kuvia ja siksi olen joskus aikoinaan jättänyt kamerani pois käytöstä ja tyytynyt kuvaamaan kännykällä. Nyt olen ottanut kuvia kamerallanikin ja kuvat siirrettyäni koneelle, katson miltä näyttää. Hyvin todennäköistä kuitenkin on, että vielä tässä lähitulevaisuudessa (puolen vuoden sisällä) hankin uuden ja paremman kuvausvempeleen.

Sisustusprojektista ja tästä upeasta keittiöstä saan kiittää rakasta ystävääni. Ihan järjetön sisustussilmä hänellä, kun taas itse olen noviisi näissä hommissa. Ystäväni on luvannut esitellä työnsä jälkeä omassa blogissaan ja sitten, kun juttu on julkaistu, voin julkaista ystäväni nimen ja blogin. Siihen asti olkoon salaisuutena. ;)

9 kommenttia:

 1. Tästäki näkkee sen, että vaikka koti ei oiskaan oma niin on ideoita, joilla saa ison muutoksen aikaan iliman isoja remontteja ja rahankäyttöä :) Raikas ja siisti muutos :)

  Onni on omistaa ystävä, joka auttaa <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan valkoista.. ja taitaa olla Minnan ompelema pussukka ja sydän ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, todella ihana ja raikas uudistus :O)!! Jotain tuttua tuolla taisi pilkahtaa, ettei vaan olis joku sulle tehnyt niitä ;O)!!!????

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää! Tykkään erityisesti tosta mustasta työtasosta :-) Meidän keittiö on valkoista ja tammea, ihan jees sekin ;-)

  -Satu

  VastaaPoista
 5. Satu: Tuunaamaan sitten vaan! Ihan höhlää tyytyä johonkin, joka on "ihan jees" :)

  VastaaPoista
 6. Keittiö on meillä miehen hallinnassa eli mies hoitaa myös sen sisustuksen ;-) Samoiten terassi ja piha, joka täynnä miehen grillejä ja savustimia :-D

  -Satu

  VastaaPoista
 7. Satu: No niillä kai on sitten mentävä. Mut ainahan sä voit hieman vihjailla... jos vaikka mustat tasot olisivatkin puoliskon mielestä hyvät :)

  VastaaPoista
 8. Hei, kivan näköistä. Oletko ajatellut maalata noita lattialistoja valkoisiksi? Itselläni on samanlainen muovimattolattia ja ruskeat listat pisti silmään pahasti vaaleiden keittiökappien alta. Niiden maalaus on ollut yksi parhaita sisustuspäätöksiäni ikinä - ilme on tosi paljon raikkaampi, ja urakkakaan ei ollut kovinkaan suuri, kun listoja ei irroittanut ensin. Jälki oli silti kahdella Helmi-kalustemaalikerroksella oikein hyvä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Joo, oon meinannut. :) Odotan ensin vielä hetken, että saan sisustusta valmiimmaksi. Ihan lopuksi voisi listat maalata. Kiitti kommentistasi! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...