29. lokakuuta 2011

Sneak peak: keittiö

Tässä hieman maistiaisia keittiöni uudistusprojektista. Olen niin onnekas, että rakas ystäväni on sisustussuunnittelijan taidot omaava ja jolla on mieletön visuaalinen silmä.

12 kommenttia:

 1. Kyllä on muutos *winkwink*! Postausta kehiin!!!!! =D Kuis sun selkä? <3

  VastaaPoista
 2. Miia: Saatte nyt jännätä yön yli. Mä yritän tässä viedä projektia hieman eteenpäin, mutta systeemeissä on hieman jotain ongelmaa. Selkä ei oo kauheen pahana, hieman sellaista rasituskipua on. Ja huomenna tulee postaus!!! :)

  VastaaPoista
 3. Nou hätä :) sitte ku ehit, ei mittään kiirettä :)

  VastaaPoista
 4. Meän Satu: Nyt on pakko muuten kysyä, että oletko harkinnut oman blogin perustamista? Kaikkien kommenttiesi - mun blogissa tai muualla - perusteella olen varma, että sulla olisi juuri sellainen koti ja sisustusmaku, että olisi aivan huippua päästä ihailemaan teidänkin kotia. :)

  VastaaPoista
 5. Oi! Kiitoskiitos :) *ihan hämillään kehusta* :) Voi, mie oon niiiiin vasta-alkaja blogimaailmassa, löytäny ihanat sisustusblogit vasta nyt kesällä, että mulla kulluu hyvin aika teän ihania koteja ihhaillessa ja blogeja lukiessa :)

  Emmie pysty ommaa blogia pittään (olokapäävamma joka oottaa leikkausta) vaikka mie rakastanki sisustamista <3 Sisustus on minun yks iso harrastus, henkireikä ja rentoutuskeino :) Koko ajan joku sisustus-/tuunausideaki muhhii päässä paitti olkapään takia en pysty vielä niitä kaikkia totteuttaan :) Sitä paitti, mie oon ihan surkia valokuvvaajaki :D Katotaan joskus hamassa tulevaisuuessa :) Onneksi teillä on näitä sisustusblogeja, joissa mie pääsen käymään :)

  Kiitos vielä ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 6. Hah, vasta-alkaja minäkin oon enkä myöskään kummonen kuvaajakaan. Kertoohan sekin jo jotain, että kännykkäkameralla kuvailen. Sitten on ehkä tilanne toinen, kun saan joskus kunnon kameran hankittua.

  Ja ainahan sitä blogia voi päivitellä omien kykyjen, jaksamisen ja ehtimisen mukaan. Mutta en mä tahdo painostaa mitenkään, uskon vaan, että moni on kanssani samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 7. :) Ihana sie :)

  Katotaan sitte uuestaan ku minun olokapää on kunnossa :) Blogihan ois oiva paikka pittää esillä ja tallettaa muistoja ja kivoja asioita :) Minusta vaan tuntuu, että mie oisin niiiin laiska pittään ommaa blogia :D

  VastaaPoista
 8. Mulla ei ole kuin yksi yhtä paljon (varmaan enemmänkin) sisustamisesta kiinnostunut ystävä, joten ei oikein pääse hehkuttelemaan sisustusjutuista. Siksi on kiva pitää blogia ja jakaa ajatuksiaan yms. niiden kanssa, joiden intressit ovat samat. Tämä on siis se paikka, jossa mä voin purkaa juttujani. :)

  VastaaPoista
 9. Mieki oon onnellinen ko oon löytäny sisustusblogit :) Mie oon sairaslomalla tuon olokapään takia niin ko vietän aikaa teän blogeissa, niin välillä unohtuu nuo kovat kivut :)

  VastaaPoista
 10. Mulle kans on tällä pitkällä sairiksella ollut henkireikänä blogit ja kaikki muut uusi mun elämässä. <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...