12. lokakuuta 2011

MaistiaisiaMuun muassa tällaisia ilmestynyt mun olkkariin tänään. Lisää myöhemmin, kunhan saan vähän tuunattua sisustusta. :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ilmestykset :) Jään oottaan kovasti lisäkuvia mutta elä piä kiirettä, ihan rauhassa sisustelet ja sitte laitat kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Meän Satu: Kiva kuulla! :)Aikaa tässä varmasti meneekin jokin verran, koska tää asunto on ihan hurjassa kunnossa, kun en ole selän takia voinut siivota ja järjestellä. Oon välillä koittanut sellaista yhden tai parin tavaran/asian taktiikkaa, kuten Nesteen mainoksessakin on yhden pysähdyksen taktiikka. :) Sen pari minuuttia, minkä voi seistä tai kävellä yhdellä kertaa saa ihan hyvin pari juttuu aina hoidettuu. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi, toivottavasti selekä tokenee. Selekäkipu on yks inhottavimmista kivuista :/ Toipumista sinne :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma! Onko lamppu ostettu Ellokselta?

  VastaaPoista
 5. Meän Satu: Kiitos! Onhan tässä jo helmikuusta asti kipuiltu, mutta sitä on kummasti kestänyt (on toki **skoja päiviäkin) ja oppinut sopeutumaan arkeen erilaisin vippaskonstein. :)

  -Miia-: Juu, sieltähän se! Ja tunnelmaa rakastan minäkin. Nyt kun laitoin tuon tuohon toisen valaisimen tilalle, on olohuoneessa entistä tunnelmallisempi fiilis. Ja näin syksynä ja talvea odotellessa se on super tärkeää! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...