2. lokakuuta 2011

Kylpyhuoneeseen

Kuva valmistajan (Laattapiste Collection)

Olen tällä viikolla ottanut pitkästä aikaa vauva-askelia sisustuksen suhteen. Toistaiseksi on tulossa vain pari muutosta, mutta olen kolunnut netissä löytääkseni jostain jotain, mitä tarvitsen. Ja hitto vieköön, miten vaikeaa se on, kun oon tällainen ronkeli! Esimerkiksi saippua-alusia olen etsinyt nyt useamman kuukauden. :D

Anyway, kylppärin värimaailma tulee olemaan mustavalkoinen. Kunhan kylppäriprojekti etenee, tarkastelen kokonaisuutta. Epäonnekseni nimittäin kylppärin seinäkaakelit (ja tietty lattiankin) ovat kaikkea muuta paitsi valkoiset. Saa siis nähdä, että saako kylppäristä valkoisen kaakeleiden väristä huolimatta vai joudunko sujauttamaan mietintämyssyn päähäni löytääkseni jonkun ratkaisun.

Kuva Sisustusblogi.fi
Kuva ido.fi

Olen eilisestä lähtien etsinyt kuumeisesti mustavalkoisia tähti-pyyhkeitä (käsipyyhkeitä). Hobby Hallista löysin täydelliset, mutta ei ollut mustavalkoisia. Ajattelin hätätapauksessa tyytyä mustavalkoisiin raidallisiin pyyhkeisiin. Siis toki raidat on aivan ihania ja sellaiset ehdottomasti tahdon kylppäriin, mutta juuri nyt iski tähtivimma. Joten... ihanat lukijani, kertokaa ihmeessä, jos tiedätte jossain olevan mustavalkoisia tähti-käsipyyhkeitä tai jos jatkossa sellaisiin törmäätte. Olisin kiitollinen moisesta vihjeestä. :)

10 kommenttia:

 1. Onko sulle tuttu kaakelimaali? Sillä voi maalata seinät mutta lattiaa ei suositella :) Jos vaikka valkosta maalia laitat niin sitte on ainaki valkoset seinät ja saumat :) Ronseal on se merkki, erittäin pätevä tuote jos ohjeen mukkaan maalaa :) haisee pirun voimakkaalle kylläki ja lopputulos on ihan ok, ei tietekkään yhtä sileä ko oikiat kaakelipinnat mutta tarpeeksi sileä, ja ehkä kannattaa ohentaa hieman ja maalata ohuita kerroksia :)

  Googleta ja saat samalla ohjeekki maalaukseen :)

  P.S. Tää ei oo sitte maksettu mainos :D Oiski :p

  VastaaPoista
 2. Tästä kaakelimaalausjutusta on ohjelmassa Pientä pintaremonttia jaksossa 27.9. Asunto ajan tasalle.
  Kannattaa kurkata :)

  VastaaPoista
 3. Meän Satu: En uskalla mennä vannomaan olenko koskaan kuullut kaakelimaalista. Kaakelitarroista kylläkin. Idea kuulostaa hyvältä, pitää tutkailla asiaa. Ja kun täähän on vuokra-asunto niin silläkin... kiitos vinkistä, vaikkei ollukaan maksettu mainos ;)

  VastaaPoista
 4. Anne: Kiitosta vinkistä, kaivoin sivun jo esille ja kattelen sopivan hetken tullen. :)

  VastaaPoista
 5. Ahaa, okkei siis vuokra-asunto, no sitte ei varmaan passaa mennä maalaileen kaakeleita :) Niillä pyyhkeillä ainaki saa sitä valkosuutta ja sillä lattiapyyhkeellä, siis kylpyhuoneen matolla :)

  VastaaPoista
 6. Meän Satu: Näin mä ajattelinkin. :)

  VastaaPoista
 7. Arvaappa nolottaako...sullahan ihan selevästi lukkee tuossa esittelyssä että asut vuokra-asunnossa! :D Hölömö mie :D Olemmie sen lukenu jo aiemminki vaan empäs muistanu :) Hmmm, mites se sanonta mennee..."ottaa silimän kätteen ja kattoo" :D Soppii niin hyvin mulle :D

  Mukavaa tiistaita :)

  VastaaPoista
 8. Meän Satu: Sä oot kyl hauska ja piristävä tyyppi. Eihän se nyt haittaa jos ei kaikkee muista meillä ku kuitenkin on sama pää kesät talvet. :)

  VastaaPoista
 9. :D sama pää kesät talavet :D Aivot narikkaan :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...