20. lokakuuta 2011

Hitaasti, mutta varmasti


Reilu vuorokausi kulunut leikkauksesta. Kaikki meni hyvin, mutta viime yö oli aika vaikea. Olin kuullut, että näissä leikkauksissa usein jää kivut leikkauspöydälle. Siksi oli jotenkin pettymys, kun kivut olivat kovat. Mun leikkaus oli normaalia erikoisempi, jouduttiin menemään sisään kahdesta kohtaa normaalin yhden sijasta.
No mutta nyt on jo paljon helpompaa. Sängystä nousua ja sänkyyn menoa on harjoiteltu. Ne vaativat vielä hieman kertausta. Kävely sujuu hyvin. Yksi keppi ja nilkkatuki on pidemmillä matkoilla apuna, sillä toisen jalan voimat ja oikeat liikeradat eivät vielä ole palautuneet. Ja siinä voi mennä aikaa. Ei silti hätiä mitiä, mä voin seistä ja kävellä ilman kipuja ja sitä ei ole tapahtunut y h d e k s ä ä n kuukauteen. Happy happy joy joy!!! :)

Jään tänne varmaankin vielä huomiseksi, jotta kotona varmasti on sitten äiti apurina ja saan vielä lisää varmuutta kroppani käsittelyssä. Ja jos ihme tapahtuu niin voisin mennä kevyesti köpötellen sunnuntaina messuille. ;)

Raportti päättyy tällä kertaa täältä tähän, palailen astialle varmaan viikonlopun aikana vielä. Gute Nacht! <3

5 kommenttia:

 1. Hyvä, että leikkaus onnistui <3 Voimia ja jaksuja! <3 <3

  Ja mmmmmmmmm Marabouta, nam! :)

  -Miia- (ei jaksanut kirjautua)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että kaikki meni hyvin :)
  Toipumista sinne :)

  VastaaPoista
 3. Koitahan otta rauhallisesti... kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne :) Messut jäivät nyt väliin, olisihan se ollut liian raskas reissu vielä tässä vaiheessa. Sen sijaan lähdettiin äidin kanssa taksilla hieman kaupoille ja jotain pientä tarttui kotiinkin mukaan. :) Pikasesti niistäkin varmaan kuvaa. Ei tosiaan mitään erikoista, mutta silti. Ja postausjuttuja on jo ihan hirveesti jonossa, pitäs vaan alkaa kirjoittelemaan! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...