16. lokakuuta 2011

Design Eero Aarnio

Design Eero Aarnio -kokoelmani alkoi kehittyä viime kesänä, kun bongasin kaupasta alla näkyvän tuotteen ja tietämättä edes, että se oli designia. :)


Etsiskelin karsean kastelukannuni tilalle uutta ja valkoista. Aina tämä Aarnion kannu pomppasi silmille, missä tahansa näitä oli myynnissä. Näin ollen en mahtanut itselleni mitään, vaan tämä oli pakko ostaa. Positiivista valkoisen värin ja designin lisäksi oli kannun ekologisuus. Materiaali on kierrätysystävällistä ja kannu on varta vasten Eero Aarnion Evergreenille suunnittelema. Tähän samaan sarjaan kuuluu vielä suihkepullo ja se on vielä valitettavasti kaupassa. Kannu ja suihkepullo eivät ole edes hinnalla pilattuja, vaan ne saa kukkaroystävälliseen hintaan. Kannun hinta on jossain reilun 10 euron hujakoilla ja suihkepullon saa alle 10 eurolla. Omani ostin Sokokselta ja Anttilassakin olen näitä nähnyt.


Tämän ihanan ja hellyyttävän Poni -avaimenperän löysin Habitare 2011 -messuilta. Bongasin Brands Scandinavian osaston ja koska isoon ei ollut varaa, ostin miniatyyrin. ;)

kuva Design Eero Aarnio
kuva Design Eero Aarnio
Tyyli & Koti -kirjakerhoon liityttyäni sain tilaajalahjaksi kaksi punaista Poni-mukia sekä -tarjottimen. Ei väriltään ehkä se paras mielestäni, mutta setin söpöys sekä design antavat "värivirheen" anteeksi.


Näähän on mitä mainioin ripaus sellaista punaista, jota haluan hieman kotiin jouluksi :) Sitten joskus - milloin lie hamassa tulevaisuudessa - tahdon olohuoneen Beståani koristamaan vielä yhden aarteen:

kuva Design Eero Aarnio
Mikäs muu kuin Tuplakupla, M-koko! :)

4 kommenttia:

 1. Sun pitää vielä ostaa joko Poni- tai Tuplakuplaheijastin :-) Törmäsin itse niihin Kodin Anttilassa.

  -Satu

  VastaaPoista
 2. Satu: Ei oo totta! Sellaiset haluan ehdottomasti. Just mietin, ettei mulla ole tarpeeksi tyylikästä heijastinta eikä kuitenkaan viitsisi pihtaa turvallisuudesta. Tosi hurjasti kiitoksia vinkistä! <3

  VastaaPoista
 3. Ollos hyvä :-) Niistä löytynee tietoa myös googlettamalla ja epäilemättä netin kautta voi myös ostaa erinäisistä paikoista. Värivaihtoehtoja oli useampi ja kiinnitys sellaisella palloketjusysteemillä, mikä musta paras koska pääsee vapaasti liikkumaan ja on tyylikäs.

  -Satu

  VastaaPoista
 4. Satu: Googlettelinkin jo ja ainakin Aarnion omilta sivuilta voi tilata. Eli jos muualta ei tunnu helposti löytyvän, niin tuonne vaan. Oon edelleen ihan täpinöissä täällä, oli niin hyvä vinkki kyllä!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...