18. lokakuuta 2011

Back to life


No niin, terveisiä sairaalasta. Olen aiemmin maininnutkin, että kärsin pahoista selkäkivuista. Kivut aiheuttaa kookas välilevynpullistuma. Viime perjantaina oikeasta jalastani katosi voimat ja lauantaisen päivystysreissun ja eilisen magneettikuvan ja tuntien odottelun jälkeen täällä sitä ollaan... leikkausta odotellen.
Läppärini on kotona, mutta saan sen tänään myöhemmin. Siihen asti on pärjättävä puhelimella (onni on kuitenkin mobiililaajakaista!) ja Sophie Kinsellan hömppäromaanilla Himoshoppaajan salaiset unelmat.
Päätän raporttini tähän, palailen astialle paremmalla hetkellä. Mukavaa viikkoa kaikille! Haaveenani tulevan viikonlopun Muoti- ja kauneusmessut... Oletteko ajatelleet käydä messuilla? :)

8 kommenttia:

 1. Koitahan jaksella!
  Tää joutuu suuntaan valtakunnalliseen tapahtumaan Seinäjoelle koko viikon vaihteeksi, eli ei mitään muoti-ja kauneusmessuja :(

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia ja jaksamista sinulle sinne sairaalaan! <3 Tuo kirja on aivan loistava! :)

  VastaaPoista
 3. Täältäki voimia ja leikkaustoipumista sitte ku leikkaus on ohi <3 Iso leikkaus tulossa..

  Mieki luin sen VIP-ihmisiä mistä oli aiemmin puhetta :) Hetki sitten sain loppuun ja alottelen kohta toista saman kirjailijan kirjaa :)

  Tykkäsin elokuvana tuosta Himoshoppaajan salaiset unelmat näyttelijän takia mutta on varmasti hyvä kirjanaki :)

  Vielä paljon jaksamista ja voimia sinne! <3

  VastaaPoista
 4. Kauhee projekti edessä.. pitäs lukea tuo pokkari ja sen lisäksi otin mukaan lehtiä; Olivian, Ellen ja Trendin. Niin ja se VIP-ihmisiäkin odottaa lukemista. Leikkaus siirtyi huomiselle ja toteutuessaan tarkoittaa sitä, että kotiin pääsee jo torstaina ja ihan viimeistään perjantaina (jos kaikki menee siis hyvin). Sitten saattais ehkä päästäki messuille sunnuntaina :D

  Kiitoksia teille ihanille toivotuksista :)

  VastaaPoista
 5. Tsemiä leikkaukseen, toivottavasti se sujuu hyvin <3

  Mullakin ollut tapana raahata lukemista sairaalaan, mutten sitten kuitenkaan saa siellä ikinä mitään luetuksi :-D

  -Satu

  VastaaPoista
 6. Olin suunnitellut tulevani etelään messuilemaan, mutta ikävä kyllä en pääse koska olen taas sairaana :-( Eli jää tältä vuodelta väliin.

  -Satu

  VastaaPoista
 7. Satu: No voi kurja! Mä olen odottanut messuja kuin kuuta nousevaa, joten taatusti on pettymys suuri, jos en pääse. Tietenkinhän selkä on tärkein, mutta mä haluan molemmat.. kun en mä muuten niin kauheasti vaadi itelleni kaikkee ja ku kauheen urheesti oon tän vuoden kipuja kestellyt ;)

  VastaaPoista
 8. Voi Inanaa voisin sanoa unohda messut! Ei se selkä valitettavasti leikkauksen jälkeen heti kohtakaan ole kunnossa. Toipuminen vie aikaa ja kärsivällisyyttä.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...