5. syyskuuta 2011

VIP-ihmisiä

Viime viikolla piipahtaessani Kirjasto 10:ssä törmäsin Sophie Kinsellan kirjan Himoshoppaajan sisko ja pitkään pohdiskelin, lainaisinko sen vai en. Päädyin kuitenkin etsimään Himoshoppaaja-sarjan ensimmäistä osaa. Projekti ei olekaan niin helppo, kuin uskoin, sillä kirja on loppunut joka puolelta. Vaihtoehtoina on etsiä sitä divareista tai muilta ihmisiltä. Voisihan sen lainata myös kirjastosta. Kirjasto-vaihtoehto vain hieman tökkii sen rajallisen laina-ajan osalta.

Hömppäkirjahimoni oli kuitenkin niin suuri, että päädyin lauantaina kiertelemään hyllyjä Suomalaiseen kirjakauppaan ja mukaan lähti Laura Weisbergerin Vip-ihmisiä. Ostopäätöstäni vahvisti se, että pidin kovasti Weisbergerin ensimmäisen kirjan Paholainen pukeutuu Pradaan pohjalta tehtyyn elokuvaan. Itse kirjaa en koskaan ole tullut lukeneeksi. Nyt sitten kirjaesittelyyn.VIP-ihmisiä on Lauren Weisbergerin toinen romaani. Hänen esikoisteoksensa Paholainen pukeutuu Pradaan valloitti lukijat myös Suomessa.Bette Robinson on nuori nainen, joka kyllästyy työhönsä investointipankissa ja siirtyy viihdemailmaan PR-toimiston palvelukseen. Bette saa työkseen näyttäytyä tyylikkäissä yökerhoissa ja suunnitella upeita juhlia, mutta ennen kaikkea hänen täytyy tutustua kaikkiin tuntemisen arvoisiin ihmisiin. Hippivanhempiensa kauhuksi nuori nainen raivaa tiensä viihdemaailman kulissien taakse, missä tärkeintä ei ole mitä tehdään, vaan miltä se saadaan näyttämään.

(Kuva ja teksti Pokkarit.fi)

9 kommenttia:

 1. Pitääpä laittaa ylös ja kun seuraavan kerran iskee lukuhimo... haen käsiini tuon :)

  VastaaPoista
 2. Himoshoppaaja-kirjasarjasta ja elokuvasta tykkäsin :) Elokuva on itelläki ja oon kattonu enemmän ko kaks kertaa sen :D Pääosaesittäjän takia, Isla Fisherin, just sopiva Himoshoppaaja rooliin :D Tulispa muistaki osista elokuvaversio :)

  Oon lukenu nyt kaikki Sophie Kinsellan kirjat, mukavaa hömppää ja kevyttä luettavvaa vaikka 40v oonki :P

  Kokkeileppa Huuto.nettiä jos löytys sieltä tuo Himoshoppaajan salaiset unelmat-kirja tai elokuva, joka on se eka ja tuosta se elokuvaki :)

  Täytyypä laittaa korvan taa tuo VIP-ihmisiä itellekki :)

  Terkuin,
  Satu

  VastaaPoista
 3. Satu, arvaapa! Just tuossa muutama päivä sitten ostin huuto.netistä itelleni sen Himoshoppaajan salaiset unelmat -pokkarin. Sulla oli varmaan jotain telepatia-taitoja, kun tein juuri kuten ehdotit ;) Ja oikeesti, kun minä jonain päivänä täytän 40, toivon edelleen olevani sama pöljä itteni, joka tykkää hömppäkirjoista ja -elokuvista. Eli don't worry, anna palaa vaan ja oo oma ittes tyhmistä ikälukemista huolimatta! :)

  VastaaPoista
 4. :) Jep, emmie oo 40v muutako numerolla :D
  Ja oot sie ihan samanlainen ko ennenki vaikka 40v täytäkki, sitte joskus, oma luonne ei mee mihinkään iän myötä :)

  Ja mie huusin ittelle Huuto.netistä tuon VIP-ihmisiä (en vielä ole lukenu), ko mulla elokuvana tuo Paholainen pukeutuu Pradaan ja siinä myös yks minun lempinäyttelijä, Anne Hathaway :)

  Että kiitos vinkistä tuohon sarjaan :)

  Terkuin,
  Satu

  VastaaPoista
 5. En minäkään ole päässyt vielä kirjaa aloittamaan, mutta ihan pakko pian. Kutkuttaa jo! :)

  VastaaPoista
 6. Heippa :)
  Noniin, nyt mie sitte kirjauvuin ihan "viralliseksi" lukijaksi tännekki :) Ei ennää anonyyminä :) Aiemmin en uskaltanu tehä tunnuksia, mutta mies informoi, että on ihan turvallista :) Joten nyt mie sitte oon Meän Satu :)

  Tuo Meän (meidän) on Tornionjokilaakson murretta ja ko ihhailen(ikävöin) Lappia niin halusin tuommosen nimen :) Itte en ihan tuolta oo kotosin/lähtösin mutta ei kauas heitä, Lapista kuitekki :)

  Eli mie siis oon tuo Satu, joka kommentoi tähänki :)

  Mie löysin vielä yhen "hömppä"kirjailijan, en muista mistä sain tuon nimen, Plum Sykes: Manhattanin Blondit ja Erojuhlat Manhattanilla, oli ihan kivan kevyttä hömppää :D Luin molemmat peräkannaa ko ei malttanu lopettaa lukemista kesken :)

  Seuraavaksi sitte alotan ko ehin tuon VIP-ihmisiä ja Haluan Harry Winstonin :) Empä tienny ennen mikä tuo Harry Winston on, luulin, että tavoteltu poikamies tms mutta onki timanttisormus! :D Tuli seleväksi nuista Sykesin kirjoista :)

  Mukavaa alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
 7. No niin, tervetuloa sitten ihan virallisesti lukijaksi. :) Nyt on taas rumbaa niin paljon, että en ole ehtinyt tehdä mitään juttujakaan. Olisi muutamia kuvia Habitaresta, että materiaalia kyllä olisi. :)

  Ja kiitti hömppäkirjavinkistä!

  VastaaPoista
 8. Kiitoskiitos :)

  Ihan rauhassa vaan niitä juttuja tänne laittelet :) nou hätä vaikkei joka päivä ehtiskään :)

  Ole hyvä :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...