30. syyskuuta 2011

Tunnustus

Ja ihka ensimmäiseni! :) Sain tunnustuksen Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta ja olen aika otettu. Miialla on mahtava sisustussilmä ja jos hänen laiseltaan on kunnia saada tunnustusta. Tunnustuksessa pitää vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus viidelle blogille. Niin ja ilmoittaa tietenkin tunnustuksesta niille, joille on sen on antanut. :)

1) Lempiruoka
Vaikka karppaankin (välillä vähemmän, välillä enemmän), vastaan aina lempiruoka-kysymyksiin makaronivelli. Se vaan on niin hyvää, isäni sitä on aina välillä tehnyt. :)

2) Lempimakeinen
Suklaa (olen täysin koukussa)

3) Lempiluettava
Vähän kaikenlainen kirjallisuus kiinnostaa, mutta ehkä parhaiten suhteellisen kevyt luettava. Seuraavaksi lukuvuorossa (kun vain ehtisi lukemaan joskus) on Sophie Kinsellan Himoshoppaajan salaiset unelmat.

4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä
En kyllä tee käsitöitä. Joskus taannoin iski neulomisvimma ja ajattelin opetella jo unohtuneen "taidon", mutta sekin lopahti. Ehkä joskus vielä? ;)

5) Lempielokuva
Mä en ole koskaan oikein osannut sanoa lempileffaa. Joillakin niitä on, kuten Titanicit yms. Mutta jos nyt lähimenneisyydestä valkkaisi niin varmaankin Sinkkuelämää -elokuvat ja Harry Potterit. Mä en juuri tykkää katella leffoja uudelleen ja uudelleen, niin on vaikea sellaista kaikkien aikojen ihaninta leffaa, jota katsellaan kerta toisensa perään uudelleen, valita. No, tulipa selitys ;)

Ja sitten tunnustuksen jako eteenpäin eli se vaikein osuus. Tällä hetkellä eniten kiinnostavia blogeja on yli viisi enkä olisi halunnut niistä valita. Sen lisäksi on muutama blogi, joihin olen vasta tutustumassa ja niistä yksi on jopa tässä viiden listallani. Siispä päädyin ankaran mietinnän kautta antamaan tunnustuksen näille bloggaajille ja blogeille.Kuva Googlen kuvahaku

 Lisäksi vielä tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti viihdytte! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa!!!!!! Kiitoksia kovasti!!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ja kiva että olet blogiini löytänyt! Täytyypä ottaa kunnia työnalle, jonka sain myös Miialta :)

  VastaaPoista
 3. Miian sivuilta blogiisi löysinkin ja tykkäsin kaiken muun kivan lisäksi siitä, että sinullakin on aika tuore tuo bloggausharrastus :)

  VastaaPoista
 4. kiitos ihanainen vielä täälläkin <3

  VastaaPoista
 5. Onnittelut ihan ekasta tunnustuksesta <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...