24. syyskuuta 2011

Habitare 2011

Kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Habitare-messuilla. Olin onnekas ja voitin lipun Divaanin ja DesignShopOutletin yhteisessä kilpailussa. Keskittymiskykyni oli kuitenkin lähes olematon, sillä välilevyongelmani ovat pahentuneet ja siten kipuilut vaikeuttaneet arkea aika paljonkin. Sain kuitenkin jotain kuvia räpsittyä. Kuvat ovat huonolaatuisia ja kaikista kuvista en edes muista, että mikä firma oli kyseessä. Yritetään nyt jotain kuitenkin.

Messuilla oli oikein mukavasti väkeä.

Tämmöinen rahi (?) vois olla kiva, aika moderni


Lampunjalka on kiva, varjostin ei ehkä ihan mun tyylinen

Tämä ja alla olevassa kuvassa Coat on aika mageet, vaikken ehkä itselle haluaisi. Ja eihän tohon kahteen koukkuun kaikki laukut mahdu! :)


Hah mikä valaisin! :D


Mielenkiintoinen. Krumeluuri mutta ei liian krumeluuri... sopiskohan tämmönen johonkin mun kotiin. ;)
Picasso blank vit

Jokin näissä kiehtoo!

Melkein kahdeksan vuotta sitten menehtyneen valokuvaajan Helmut Newtonin teos. Aivan julmetun kokoinen kirja ja tuo alustakin on varta vasten tehty kirjalle. Eikä kirjaa saanut edes avata...

Tässä selaamista varten pienempi versio edellisestä Helmut Newtonin jättikirjasta

Tämäkin oli super iso kirja. Ja aiheena arabialainen käsityö, arkkitehtuuri ja yms. Ja se jos mikä on upeaa ja kaikki on viimeisen päälle käsin tehtyä.

Soap Factoryn ihania tuotteita
Tooooosi paljon ihania saippuoita! Kaverille vein ongelmaihollekin sopivan Naku-saippuan ja itse jäin pohtimaan joulusaippuaa.

Pää lyö tyhjää, että oliko tämä Loviisan Aitan vai AmandaB:n osasto... Kummatkin tosin olivat aivan ihania! :)
Täältä lähti mukaan Eero Aarnion Poni-avaimenperä <3

Tämä tuoli oli "Anatomiatuoli". Kokeilin tuon vieressä olevaa oranssinväristä tuolia ja oli todella hyvä istuttava. Hieman suolainen on vaan hinta, kun menee yli 2000 €:n. :)

Ihan viime hetkellä bongattiin vasta Eero Aarnion osasto, jossa valmistajan edustaja kertoi tuotteista. Ponin päällehän oli siis päästävä ja kyllä tuommoisen kotiuttaisi, jos olisi paljon ylimääräistä rahaa.

Eero Aarnion Kummitus 
Mesuista ehdin saada sen verran kuvaa, että taatusti tule jatkossakin käymään. Toivotaan vaan, että ensi kerralla pystyn kävelemään kerralla pidemmällekin kuin kymmenen metrin päähän. Ja jos muu ei auta, niin sitten mennään vaikka pyörätuolilla. :)

Jos kiinnostuit Soap Factoryn tuotteista, niitä pääsee ihailemaan TÄÄLLÄ. Ja Brands Scandinavian sivuja voi kurkistella TÄÄLLÄ. Sieltä löytyy mm. tietoa useammasta designerista.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoo, että jaksoit näinkin paljon kuvailla.
    Kolmannen kuvan kynttilänjalat oli upeet!!!

    VastaaPoista
  2. Olisin vaan halunnut keskittyä ja kuvata enemmän, se harmittaa... mutta ensi vuonna sitten uudelleen. :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...