15. elokuuta 2011

Väliaikatiedote

Kerroin taannoin postauksessani tilanneeni Lushilta Fresh Farmacy -kasvosaippuan. Olen vajaan viikon nyt pessyt aamuin illoin kasvoni Lushin Fresh Farmacy -kasvosaippualla. Pesuprosessi on kiva, saippua vaahtoutuu ja levittyy edelleen hyvin ja huuhtelun jälkeen kasvot ovat "narskuvan" tuntuiset. Jokaisen pesun jälkeen olen kevyesti rasvannut kasvoni Aqualan L:llä.

Saippua ei ole kuivattanut ihoani hilseelle asti ja näin olen ymmärtänyt ettei muillakaan ole käynyt. Näistä kokemuksista lueskelin netistä ennen saippuan käyttöönottoa. Ihon kunto on selkeästi huonontunut, finnejä on pukannut aiempaa enemmän ja kasvojen ihon hikoillessa ihoa on alkanut kirvelemään. Olinkin odottanut jonkinlaista tilanteen huononemista, mutta niinhän monien hoitoaineiden kohdalla käy, kun ainesosat imeytyvät ihoon ja saavat aikaan puhdistumisreaktion.


Jatkan edelleen sinnikkäästi saippualla pesemistä. Tänään päätin ottaa rinnalle käyttöön taannoin Ruohonjuuresta ostamani Vihreän Kosmetiikan valkean saven. Laitoin noin ruokalusikallisen savea (jauhe, joka muuttuu saveksi) kulhoon, sekaan ihan pikkuisen vettä ja pari tippaa oliiviöljyä. Sitten levitin saven naamioksi kasvoille ja annoin kuivua niin, että kasvoja hieman kiristää. Lopuksi levitin kasvoille normaalisti kosteusvoiteen. Katsotaan, mitä tapahtuu. Täytyy yrittää olla vain kärsivällinen, eihän tällaiset asiat tapahdu sormia napsauttamalla, vaikka kuinka niin toivoisi tapahtuvan. Hmm... ketäköhän mä yritän enemmän vakuutella, teitä vai itseäni? ;)

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä sanotaan, että ihon kunto toistaiseksi huononee uudesta puhdistusaineesta koska se alkaa puhdistumaan "sisältä"... mutta... Mä olisin jo lopettanut uuden tuotteen käytön, jos se aiheuttaisi jonkin sortin kirvelyä. Sekin varmaan kuuluu asiaan.
    Jäänkin odottelemaan mitä ihollesi tapahtuu jatkossa, onko kasvosaippua tehonnut haluamallasi tavalla. :)

    VastaaPoista
  2. Lienenkö minä sitten masokisti? ;) No joo, jos tämä nyt meinaa kirvellä sitten päivä- ja viikkotolkulla lopetan itsekin. Onhan mulla sitten vielä se Acnicyl-sarja b-suunnitelmana. :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...