10. elokuuta 2011

Uusia lukijoita

Uusia julkisia lukijoita on jo huimat kaksi, joten tässä vaiheessa on aika toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi! Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja toivottavasti sillä on jokaiselle jotakin tarjottavaa. Sisustusblogihan tämän pitäisi pääasiassa olla, mutta kun pienellä rahalla on lähtenyt liikkeelle, niin pitää vain yrittää takoa omaan päähän, että "hiljaa hyvä tulee" ;) Näinpä sitten teen postauksia kaikenlaisesta ihanasta, kauniista ja miellyttävästä kuten vaatteista, terveydestä ja kauneudenhoidosta.

Tässä on vähän kaiken suhteen untuvikko, sillä vielä ihan alkuvuodesta en ollut ylettömän kiinnostunut mistään erityisestä. Kärjistetysti voisi ehkä sanoa (jotta saisitte hieman punaisesta langastani kiinni), että saatoin kulkea monta kuukautta collegehousuissa, lenkkareissa ja huppareissa eikä meikkaamisesta ollut tietoakaan lukuunottamatta joitain todella erityisiä tilanteita. Laukkuna toimi joku messenger-laukku Stadiumista, kotiin ostin sisustustarvikkeita sen mukaan mikä kulloinkin silmää miellytti. Lähinnä lämpimiä värejä ja huonekalut olivat kutakuinkin millaisia sattuivat olemaan ja koin, ettei minulla olisi koskaan varaa, aikaa, kärsivällisyyttä tai innostuneisuutta tekemään tälle kodille mitään. Vaatteita olen aina tykännyt saada ja ostaa, samoin pulssi on aina noussut innostuksesta laukkukaupoissa ja jo vuosia olen ollut intohimoinen huivi- ja kaulaliinatyyppi. :) Siihen se kuitenkin on jäänyt.

Nyt on toisin. Silmäni ovat auenneet. Tämä voi nyt kuulostaa hölmöltä, mutta iso kiitos kummipoikani äidille, joka ristiäisten jälkeen sanoi, että mun on pakko jatkossa meikata, koska meikki saa mut näyttämään todella enemmän eläväiseltä ja kauniit kasvoni korostuvat. Toinen ystäväni - intohimoinen sisustaja - kertoi auliisti kaikesta mahdollisesta; sisustuksesta, vaatteista, muodista ja listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hän tutustutti minut blogimaailmaan ja siitä se alkoi; intensiivinen blogien tutkailu. Ja tässä sitä ollaan, omaa blogiakin tekemässä. :) Kiitos siis te kaksi (tunnistatte kyllä itsenne, eiks vaan?!), olette ihania! <3

Ja uudet lukijani, tekin jotka ette ole julkisiksi lukijoiksi kirjautuneet, ihanaa että olette täällä. Vielä kerran: Tervetuloa!! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vain itsellesi :)

  Bongasin sivusi karppaussivuilta. Näin alkavana karpparina kiinnostaa kyseinen asia suuressa määrin!
  Lisäksi totesin, että meillä on muitakin "yhteisiä" asioita, kuten sisustus. Meillä kun on meneillään "uuden" kodin remppa (toimistotiloista kodiksi)ja luonnollisesti kaikki siihen liittyvä on ns.tapeetilla :)

  Postauksiasi odotellen...

  VastaaPoista
 2. Anne: Tosi kiva kuulla! Mä olen karppaillut ja "karppaillut" hieman heikommalla menestyksellä tammikuusta alkaen. Herkkupäiviä mahtuu mukaan hieman liikaa ja silloin kun meen ihan hyvin karppina, niin kunnon tuloksia ei tule.

  Tokihan siis tuloksia tulee, mutta tämä on jotenkin erilainen aluevaltaus, jota ihmettelen vielä itsekin. Se varmaan vielä näkyy postauksissani, mutta mennään sitten yhdessä vaikeuksien kautta voittoon. :)

  Toimistotilasta kodiksi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta projektilta. Siinä kai saa nähdä jo hieman enemmän vaivaa, tila kun ei valmiiksi välttämättä ole asuntomainen? Kiva, jos sisustusjutut kiinnostaa, niiden kanssa tuun varmaan olemaan välillä vaikeuksissa, kun koti näyttää koko ajan keskeneräiseltä johtuen siitä, että niin alusta lähden liikkeelle. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka.

  Karppaus hakusanalla löysin tämän sivustosi. Olen myös kiinnostunut sisustamisesta ja keräilen vanhaa.
  Olen toukokuusta ähtien pudttanut painoa 8 kiloa ja muutama kilo vielä niin olen ihannepainossa. Kyllä karppaaminen on minuun auttanut. Olen jättänyt hiilihydraatit vähiin ja syönyt muuten monipuolista ja terveellistä ruokaa.

  VastaaPoista
 4. Moikka vaan PunainenTupa ja kiitos kommentistasi! Oot tosi hyvin pudottanut painoa ja kuulostaa siltä, että olet kuitenkin "pysynyt järjissäsi" etkä ole lähtenyt vetämään karppausta överiksi. :) Itselläni on muutama kilo lähtenyt kyllä, mutta pääasiassa tulos näkyy senteissä. Vielä on matkaa jäljellä ja tässä pitää nyt yrittää ryhdistäytyä, sillä helteet on saaneet aikaan sen, etten oikein syö. Ja ei sitä kyllä laihdu, jos ei syö. Näinpä yritänkin tässä pikkuhiljaa saada ateriarytmiä kohdilleen.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...