10. elokuuta 2011

Tuoksuvia ihanuuksia

Eilen kotiutuivat tilaamani tuoksuvat ihanuudet Lushilta. Olen keväästä asti kuolannut saippuoita, vartalovoiteita ja muita ihania tuoksuvia tuotteita. Kaikki sai alkunsa siitä, kun talvella sain ystävältäni Lontoosta tuliaisiksi Lushin Ice Blue -saippuan ja jonka puhdas ja raikas tuoksu huumasi minut ottaessani sen käyttöön. Muutaman viikon aikana olen kiinnittänyt huomiota kasvojeni ihoon enemmän, sillä vaikka on kesä ja ihoni voi silloin yleensä paremmin, nyt tuntuu puhkeavan finniä toisensa perään. Siksi myös tilasin itselleni Acnicyl -puhdistusgeelin ja -hoitovoiteen, joista kerroinkin aiemmassa postauksessani.

Päätin kuitenkin ensin kokeilla paljon kehuttua Fresh Farmacy -saippuaa. Ihana tuoksu tunkeutui kääreen läpi jo ennen käyttöä.

Paketista kuoriutui ihana vaalean roosan värinen sydämen muotoinen palasaippua.

Ensimmäinen pesu tällä oli ihana. Saippua vaahtoutui sopivasti kasvoilla ja kasvot puhdistuivat niin hyvin, että sormien liikuttaminen kasvoilla oli melkein mahdotonta. Joku jossain kuvasi tätä tunnetta "narskuvaksi". :) Vielä parinkin tunnin päästä pesusta tuoksu tulvahti nenääni. Nyt jäädään siis jännäämään, että kuinka hyvin tämä kasvojenpuhdistussaippua pitää lupauksensa.

Lushilta kotiutui myös vartalovoide Coco Lotion. Äsken sitä hieman tuoksuttelin ja kokeilin ihollekin, mutta en ole vielä varma, pidänkö tuoksusta. Se varmaan selviää ajan mittaan. Sen tiedän, että Lushilla on vielä paljon tuotteita, joita haluan ja aionkin kokeilla. Tässä olivat vasta ensimmäiset.


Oletteko te kokeilleet Lushin tuotteita ja jos, niin mitä olette tykänneet? Ja te, jotka ette ole vielä kokeilleet, käykääpä Lushin nettisivuilla tutustumassa! Ja jos teillä on mahdollisuus, käykää tuoksuttelemassa ja ihailemassa tuotteita Lushin omissa liikkeissä Espoon Isossa Omenassa, Helsingin Citykäytävällä tai Lahdessa kauppakeskus Triossa.

2 kommenttia:

  1. Oon kokeillut Lushilta vaikka mitä! Kanadassa asuttiin Lushin liikkeen vieressä ja sieltä tuli ostettua harva se viikko :-)

    -Satu-

    VastaaPoista
  2. Mun LUSH-taival on vielä pitkä. Oln tässä mietiskellytkin, että mikä olisi seuraava tuote, jonka kotiuttaisin. :)

    Ihanaa, että on muitakin LUSH-tykkääjiä!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...