4. elokuuta 2011

Tangle Teezer

Tästä en vielä muutama kuukausi sitten tiennyt mitään ja huomaan, ettei moni ystävistäni ja tutuistanikaan tiedä. Törmäsin Tangle Teezeriin parin eri blogin kautta ja niinpä aloin etsiä kyseisestä tuotteesta lisää tietoa.

"Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun p:n hengentuote. 30 vuoden kokemuksella ammattimaisesta hiustenhoitoalasta Shaun p:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia, kuin millään muulla markkinoilla olevilla tuotteilla."

Tangle Teezer on siis harja, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mieleeni tulivat ensimmäiseksi nämä pyöreät muoviharjat vai ovatko peräti kumia. Niillähän voi vaikka päänahkaa hieroa. En nyt muista, millä nimellä niitä kutsutaan. Jatkoin siis tiedon etsimistä...

"Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot."  Tämähän vaikutti hyvältä. Itseltäni lähtee aika paljon hiuksia ja koska hiukseni ovat todella ohuet ja olemattomat, olisi tällaisesta harjasta suuri hyöty minulle. Luin jostain, että Tangle Teezeria saisi joistain kampaamoliikkeistä ja hinta pyörisi 20 euron hujakoilla. Joku oli kuitenkin löytänyt Teezerin eBaysta ja hinta oli postituskuluineenkin jäänyt reilusti alle kahdenkympin. Näin olleen lähdin kahlaamaan eBayhin ja tilasin oman Teezerini sieltä, taisi olla brittiläinen.

Vihdoin sain omani ja uteliaana tutkailin ensin pakettia, sitten itse harjaa...
Täytyy kyllä sanoa, että Tangle Teezer on kiva enkä halua enää tavallista harjaa käyttää. Tulee tosi hyvä fiilis, kun tolla harjaa... saahan sitä samalla päähieronnankin :D  Suosittelen! Loppuun vielä lyhyt "käyttöohje".

"Shaun p:n ykkösvinkit Tangle Teezerin käyttöön

Tangle Teezeriä voidaan käyttää monin eri tavoin ja voit pitää sitä kädessä niin kuin parhaimmalta tuntuu, vaikuttamatta sen tuloksiin. Sallikaa minun kuitenkin jakaa vinkkini ja neuvoni, kuinka saada kaikista parhain tulos Tangle Teezerillä.


Hiusten hoito

 • Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.
 • Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.
 • Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.
 • Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.
 • Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.
 • Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen."

(Lainatut tekstit Tangle Teezer Suomi)

6 kommenttia:

 1. mielenkiintoinen tuote, taidan itsekin haluta testata tuollaista! :)

  VastaaPoista
 2. Toi uusi banneri on tosi hyvä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Halusin siitä sellaisen, jossa olisi tunnelmaa. Mulle tärkeitä maisemia, hieman sisustukseen, herkutteluun ja kesään liittyvää.

  VastaaPoista
 4. Mulla on pinkki :-) Tosin se on lojunut käyttämättömänä kun en ikinä hiuksiani kampaa tai harjaa. Herää kysymys miksi sen ostin :-D No mulla oli silloin pitkät hiukset että ehkä se oli syy tai jotain. Mutta tajusin juuri että voin käyttää sitä hiusnaamioni tasaiseen levittämiseen eli kiitos muistutuksesta!

  -Satu-

  VastaaPoista
 5. Minäkin oon ollut tyytyväinen. En haluisi normaalia harjaa enää :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...