20. elokuuta 2011

Erilainen aamupala


Raejuustoa ja sokeritonta persikka-vadelmakeittoa. Ai miten niin outoa?! ;)
Vuosi sitten osallistuin Jutta Gustafsbergin Go fat go -haasteeseen. Aamupalaksi oli 100g raejuustoa, 1,5dl sokeritonta mehukeittoa ja 40g kaurahiutaleita. Söin aluksi siis kaurapuuroa mehukeitolla ja jälkkäriksi raejuustoa, kunnes törmäsin netissä keskustelupalstalla jännään ideaan. Kaurapuuroa ja sekaan raejuusto ja mehukeitto. En ollut ainoa, joka hämmästeli tätä kombinaatiota, mutta en ollut myöskään ainoa, joka maistettuaan ihastui makuun.
Pitkään söin tätä aamupalaksi, kunnes karpatessa jätin kaurahiutaleet pois. Tänään sitten kokeilin tuota raejuuston ja mehukeiton yhdistelmää. Se oli ihan syötävää ja voin syödä toistekin, mutta kyllä se kaurapuuro vaan tekee siitä paljon parempaa. :)

2 kommenttia:

  1. Ohikulkija, blogin sattumalta löytänyt kysäisee etkö ole kokeillut kaurahiutaleita ilman että teet puuroa? Ovat mainioita esim. mehukeiton kanssa sinällään

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: En tosiaan koskaan tullut kokeilleeksi kaurahiutaleita mehukeiton seassa, vaikka kuulin joidenkin niin tekevän. Ihastuin niin totaalisesti tuohon toiseen yhdistelmään. Ja olen aina pitänyt kaurapuurosta. Taidan kokeilla niitä hiutaleita mehukeittoon sitten joskus, kun varmaankin otan kaurahiutaleet taas ruokavaliooni.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...