8. elokuuta 2011

Acnicyl

Tunnustan: olen mainoksen orja. Näin telkkarissa mainoksen akneen ja yleisesti finneihin auttavasta Acnicyl-tuotesarjasta. Kyseessä on puhdistusgeeli sekä hoitovoide, joita suositellaan käyttämään yhdessä.


"Acnicyl CLEANSER on syväpuhdistava, hajusteeton geeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä. Päivittäinen puhdistus Acnicyl CLEANSERillä auttaa pitämään ihon puhtaana ja ehkäisemään aknea ja ihon epäpuhtauksia. Ihon säännöllinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos. Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta iho."

"Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Kun iho on puhdistettu Acnicyl CLEANSERillä, levitetään Acnicyl CREAM -voidetta kasvoille kauttaaltaan tai tarvittaviin kohtiin.

Acnicyl CREAM on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää patentoidun yhdistelmän vaikuttavia aineita. Acnicyl CREAM poistaa kuolleita ihosoluja hellävaraisesti, avaa tukkeutuneita huokosia ja estää aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Hoito on toistettava kahdesti päivässä vähintään kuuden viikon ajan, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.

Usein ihon kuivuus sekä hormonitason muutokset ovat ihon liiallisen talintuotannon syy, mikä puolestaan voi aiheuttaa finnejä ja ihomatoja. Acnicyl CREAM pehmentää ihoa ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon lisäämättä talin tuotantoa. Acnicyl CREAM -voidetta voi käyttää tarvittavilla alueilla tai kasvoilla kauttaaltaan. Voide tuntuu hoitavalta ja miellyttävältä iholla ärsyttämättä herkkiä alueita." (lähde: http://www.acnicyl.fi)

Kävin netissä tutkailemassa, mitä kaikkea tästä tuotteesta löytyy. Paljon keskustelupalstoilla puhuttiin, että aluksi on tullut "pahenemisvaiheita", joissa finnejä pukkaa ihosta ulos entistä enemmän. No, tämä on ainakin oman logiikkani mukaan aika normaalilta kuulostava juttu. Löysin myös yhdestä suosikkiblogeistani parikin postausta Acnicylistä. Jutut löytyvät täältä ja täältä

Siispä repäisin ja tilasin netistä molemmat, sekä puhdistusgeelin ja hoitovoiteen. Varsinaista aknea mulla ei ole, mutta ihotautilääkäri joskus diagnosoi mulle P.O.D.;n eli suunympärysihottuman. Siitä en nyt tiedä, mutta nyt on alkanut tulla finnejä enemmän leuan alueelle eikä niiden ilmaantuminen rajoitu enää tiettyyn vaiheeseen kuukaudesta. Ei se mitään anna, jos ei otakaan!

2 kommenttia:

  1. Olen kokeillut sarjaa, paitsi tuota everyday creamia ei silloin vielä myyty kun sarjaa ekan kerran kokeilin. Mulla on diagnosoitu akne, johon joutunut käyttämään lääkärin määräämiä reseptivoiteita ja syömään pitkiä antibioottikuureja.

    -Satu-

    VastaaPoista
  2. Jouduin taannoin palauttamaan noi tuotteet, mutta nyt huomasin, että olen vahingossa kuitenkin maksanut ne tuotteet, joten pitääpi olla yhteydessä tuonne ja pyytää laittamaan ne tuotteet mulle tai rahat takaisin. ;)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...