2. heinäkuuta 2011

Tekemistä riittää

Aurinkoista lauantaiaamupäivää!

Aamukahvit alkaa olla kohta nautittu ja koittaa jonkinlaisen "normisiivouksen" aika. Ihan perussettiä, kuten astianpesukoneen tyhjennystä, pyykinpesua ja sen semmoista. Niin hyvin kuin tässä keskeneräisessä kodissa voi nyt mitään selkeää siivota. Sitten vaan asia ja tavara kerrallaan raivaten jotta tämä tavaramäärä kutistuisi.

Olen hankkinut muutamat pussilakanasetit ja muuta uutta sänkyyn, joten ne voisi vaihtaa ja laittaa vanhat kierrätykseen. Ns. poltetun oranssin väriset olohuoneen verhot pitäisi vaihtaa hankkimiini valkoisiin. Uudetkin verhot pitäisi ensin pestä. Kaapissa odottavat erilaiset uudet sisustustavarat kuten taulu, kynttilänjalkoja, kynttilöitä ja kynttilämaljoja. On myös muutamia tekokukkia, aitoja kun ei tässä vaiheessa ainakaan vielä uskalla hankkia kissan takia. Uskon kyllä, että ne tekokukatkin maistuvat pienelle ADHD:lleni. ;)

Puhelimeni muistikortti on täynnä kaikenlaisia itseäni inspiroivia kuvia tai hankittavien tavaroiden listalta löytyviä ihanuuksia. Ne kun vielä saisi tallennettua koneelle, niin voisin lisäillä tänne niitä. Ehkä kuvien kanssa tämä teksti vaikuttaisi kivemmalta? Olen suunnitellut tällaisia ennen ja jälkeen -kuvia, en vain tiedä miten laajasti alan kotiani kuvaamaan. Voi olla, että laitan pieniä osia projektistani tänne ja kuvailen sitten enemmän, kun projekti etenee siinä määrin, että voi sanoa sisustaneensa. :)

Nyt siis pyykit koneeseen ja asunnon yleisilmeen siistiminen, jotta projekti voi jatkua. Ihanaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...