23. heinäkuuta 2011

Parvekkeen istuintyynyt

Kesän alkupuolella pohdiskelin parvekkeelle istuintyynyjä. Halusin valkoiseksi maalaamiini tuoleihin mustat muhkeat istuintyynyt tuomaan kontrastia. Ihastelin Hemtexillä pyöreitä muhkeita istuintyynyjä, mutta siihen aikaan 16,80 euroa tyynystä tuntui liian isolta summalta. Kampin Hemtexillä bongasin sitten alennusmyynnissä nuo samaiset tyynyt puoleen hintaan, jonka lisäksi ostamalla kolme alehintaista istuintyynyä sai vielä neljännen kaupanpäälle. Lähdin kuitenkin kotiin tyhjin käsin. Kummasti jäivät tyynyt kummittelemaan mieleen ja niinpä lopulta kävin tyynyt hakemassa pois. Noin 60 euron tyynyt lähti kotiin reilulla parilla kympillä, ei paha. Mustia tyynyjä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi myymälässä, joten päädyin ostamaan kaksi mustaa ja kaksi valkoista. Parvekkeelle päätyi mustat tyynyt ja yksi valkoinen. Toinen valkoinen odottaa kaapissa käyttöä.
Nämä istuintyynyt ovat likaa ja kosteutta hylkivää kangasta, joka on kyllä hyvä, koska ainahan ulkona lentelee kaikenlaisia siemeniä, hötöjä ja muuta. Valkoinen väri kaikesta huolimatta kuitenkin likaantuu ja niinpä olen jo kahteen kertaa pistänyt tyynyn koneeseen. Pesun jälkeen monet tyynyt ovat menneet ikävän näköisiksi, kun täytteet menevät pois muodosta ja siinähän sitten puristelet ja pöyhit. Ja silti tyynyt jäävät tyhmän näköisiksi. Mutta tosiaan, tältä näyttää uusi istuintyynyni kahden pesukerran jälkeen.


Tyynyä ei ole tarvinnut edes pöyhiä ja möyhiä pesun jälkeen. Muoto on pysynyt lähes täydellisesti ja likakin on irronnut. Näin se vaan on, että vaikka laatu maksaa, se yleensä kyllä palkitsee. Mii laik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...