24. heinäkuuta 2011

Naantali-kuume

Mä tahdon Naantaliin! Oltiin siellä kaverin kanssa vuosi sitten ja oli aivan mahtava päivä! Vettä satoi matkalla ja vielä perillä, kun tutkittiin Muumikaupan tarjontaa, mutta yht´äkkiä sade vaan lakkasi, kokonaan. Loppuaika oli kuumaa ja aurinkoista. :)

Käveltiin rannassa, käytiin ihanassa ja tosi idyllisessä ravintolassa syömässä pizzat ja vielä myöhemmin juotiin aurinkoisella terassilla siiderit.


Kuvissa taustalla näkyy Tasavallan presidentin kesäpaikka Kultaranta. Sinnekin järjestetään jonkinlaisia kiertokäyntejä, tai ainakin Kultarannan puutarhaan. Olisi hieno päästä käymään, olen kuullut puutarhan olevan todella upea!

Rakastuttiin kaverin kanssa yhteen liikkeeseen Naantalin vanhankaupungissa.


Siis upea, nostalgisia fiiliksiä nostattava putiikki, joka myy Naantalin lisäksi Turussa sekä verkkokaupassa. Kaikenlaista sellaista tavaraa löytyi, mitä viimeksi on nähnyt joskus lapsuudessa 80- ja 90-luvuilla.

Nyt jos pääsisi tallustelemaan Naantalin vanhankaupungin kaduille, saattaisin katsoa niin eri silmin kaikkea. Puutaloja, niiden ikkunoita, pieniä kujia jne. Katselin toki viimeksikin, mutta kuvausvarusteet olivat hyvin heikot (Nokian kännykkä 6760 slide). Kaverilla oli kyllä järkkäri, mutta en ole vielä(kään) saanut kuvia häneltä. :)

p.s. Sori tosiaan kuvien laatu. Näyttää tosi pilviseltä, vaikka aurinko paistaa porotti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...