22. heinäkuuta 2011

Lomareissu

Huh hellettä!

Olin viime viikon reissussa Sappeella. Todella kauniita maisemia ja sain jopa päästettyä irti arjesta. Jopa niin irti, että en ole koko viikkoon saanut kiinni mistään. Mitään en ole saanut aikaiseksi, en siivouksen tai sisustuksen osalta. Ehkä viikonloppuna saisi itsensä taas kotiutumaan ja kotihommat jokseenkin alkuun.

Nyt kuitenkin leiriviikkoni (maisema)kuvina!
Kuvat ovat tarkempaan katseluun huonolaatuisia, mutta sen parempia ei toistaiseksi saa, sillä käytän HTC Desiren kameraa. Jos tulevaisuus näyttää kuvaamisen yms. suhteen valoisalta, saatan jopa panostaa hieman ja ostaa digijärkkärin. Itsekin kuvissa vilahdin, mutta tarkoituksella valitsin hieman samean kuvan. Mielellänihän olisin laittanut muitakin kuvia reissustani, ystävistä ja tuttavista sekä superihanasta kummipojastani, mutta toistaiseksi yksityisyyteni on minulle tärkeää ja tämä tarkoittaa sitä etten ainakaan tässä vaiheessa ole kasvojani valmis paljastamaan. :)

Reissusta kuitenkin sen verran, että majoituimme ihan hyvissä mökeissä, joissa oli aika hieno sisustus ja varustelutaso siihen nähden, että oikeasti kyse on lomamökeistä. Erään mökin siivouksen ja tyhjennyksen jälkeen kävin ottamassa kuvia mökin sisustuksesta ja varustelutasosta. Siitä lisää seuraavassa postauksessa, tähän perään sen laittaminen tuottaisi aivan liian paljon kuvia yhtä postausta kohden. Joten, mökkisisustuskuvia ja kommentteja tulossa!

2 kommenttia:

  1. Kauniit maisemat! :D Kyllä luonnonhelmassa kelpaakin lomailla! :)

    VastaaPoista
  2. -Miia-: On se ihan eri kuin täällä kaupungissa! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...